Εκτελεστικό Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ: Προτεραιότητα σε AEI και έγκλημα Τεμπών – Κανονικά οι εσωκομματικές εκλογές

Εκτελεστικό Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ: Προτεραιότητα σε AEI και έγκλημα Τεμπών – Κανονικά οι εσωκομματικές εκλογές

Έμφαση στο νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια αναμένεται να δώσει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου.

Από την αξιωματική αντιπολίτευση θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην «αντισυνταγματικότητα» του νομοσχεδίου και στόχος είναι να καταθέσουν στον δημόσιο διάλογο θετικές προτάσεις για την ενίσχυση του δημόσιου πανεπιστημίου.

Στο τραπέζι της συνεδρίασης, έπεσε και το θέμα με την ευρωβουλευτή της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι η Νίκη Κεραμέως θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για τον τρόπο που διέρρευσαν τα στοιχεία των απόδημων ψηφοφόρων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου, με επίκαιρη ερώτηση, καλεί την υπουργό Εσωτερικών στη Βουλή για να δώσει απαντήσεις…

Δείτε επίσης: Απολογούμενη στη Βουλή για την Ασημακοπούλου η Κεραμέως – Επίκαιρη ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως η κυβέρνηση πρέπει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις αναφορικά με καίρια ερωτήματα για το έγκλημα των Τεμπών, όπως το ποιος έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα» και αναλόγως των εξελίξεων θα υπάρξουν και άλλες αντιδράσεις…

Ξεκινά η προεκλογική καμπάνια

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν περιοδείες και εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα σε μια προσπάθεια όλων να αφήσουν πίσω τα φαινόμενα εσωστρέφειας και να επικεντρωθούν στα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά και στις ευρωεκλογές.

Την Τρίτη 12 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ θα δημοσιευθεί και η ευρωπαϊκή διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Κανονικά οι εκλογές 

Όπως φαίνεται, είναι ειλημμένη η απόφαση να διεξαχθούν κανονικά οι εσωκομματικές διαδικασίες το Σαββατοκύριακο για την ανάδειξη των Νομαρχιακών Επιτροπών, αλλά και των Συντονιστικών των Οργανώσεων.

Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που αυτές θα διεξαχθούν.

Το Εκτελεστικό Γραφείο θα συνεδριάσει ξανά το Σάββατο.

Διαβάστε επίσης:

Απολογούμενη στη Βουλή για την Ασημακοπούλου η Κεραμέως – Επίκαιρη ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο – Στόχος η ανασύνταξη δυνάμεων

ΣΥΡΙΖΑ: Ενωμένοι απέναντι στα προβλήματα της κοινωνίας – Οι στόχοι της επόμενης ημέρας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter