Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Με σύγχρονα, συναρπαστικά μοντέλα και πρωτότυπα οχήματα η Honda θα δώσει και φέτος το παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2018 (8 – 18 Μαρτίου).

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλά και ενδιαφέροντα εκθέματα, από το παγκοσμίως δημοφιλέστερο SUV μέχρι το φουτουριστικό Sports EV Concept.

Το νέο CR-V

Η τελευταία γενιά του Honda CR-V κάνει την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της στη Γενεύη. Διαθέσιμο για πρώτη φορά στην Ευρώπη με επιλογή υβριδικού συστήματος κίνησης, το νέο SUV ανεβάζει τον πήχη σε επίπεδο ποιότητας, χωροταξίας και πολιτισμένης λειτουργίας.

Τρία ηλεκτρικά πρωτότυπα Honda

Το Urban EV Concept επιστρέφει στην Ευρώπη μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, το Σεπτέμβριο του 2017. Το Concept υποδηλώνει την πρόθεση της Honda να κάνει την είσοδό της στην Ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτρικών οχημάτων με μία έκδοση παραγωγής προγραμματισμένη να παρουσιαστεί του χρόνου. Λίγο μετά την πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο 2017 τον Οκτώβριο, η Honda φέρνει το Sports EV Concept στη Γενεύη. Με εντυπωσιακή εμφάνιση και χαμηλό κέντρο βάρους, δίνει μία γεύση από το μέλλον για ένα ηλεκτρικό, σπορ αυτοκίνητο.

Το τρίτο μέλος της ομάδας ηλεκτροκίνητων μοντέλων στη Γενεύη είναι το NeuV. Το NeuV παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση Ηλεκτρονικών Καταναλωτικών Προϊόντων (CES) το 2017 και είναι ένα προηγμένο ηλεκτρικό πρωτότυπο με αυτόνομα χαρακτηριστικά και τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στο περίπτερο της Honda

Δίπλα στα νέα ηλεκτρικά της οχήματα, η Honda θα παρουσιάσει αγωνιστικά μοντέλα σε τέσσερις και δύο τροχούς. Το επιβλητικό Civic Type R TCR κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση της Γενεύης πριν την εναρκτήρια σεζόν του στο WTCR. Το TCR θα πλαισιωθεί από διάφορα σπορ οχήματα της Honda, ανάμεσα στα οποία και το NSX GT3. Από πλευράς δίτροχων, θα εκτίθεται η μοτοσυκλέτα της Honda που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος του MotoGP πλαισιωμένη από μοντέλα του World Superbike και του Dakar Rally.

Πρώτη παρουσίαση σε έκθεση για το Jazz X-Road

Τέλος, η Honda ολοκληρώνει την παρουσία της στη Γενεύη με την παρουσίαση του Jazz X-Road. Σχεδιασμένο σαν μία πιο σκληροτράχηλη έκδοση της σειράς, δίπλα στο Dynamic 1.5-litre i-VTEC, το αυτοκίνητο διαθέτει ανθεκτικά, μαύρα πλαστικά ένθετα γύρω από τους θόλους των τροχών και τα μαρσπιέ και ασημί εμπρός και πίσω προστατευτικές ποδιές. Την τελική εξωτερική πινελιά βάζουν οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Την ισχύ προσφέρει ένας κινητήρας 1.300 κ.εκ. 103 ίππων σε συνεργασία με μηχανικό κιβώτιο ή προαιρετικό αυτόματο CVT.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter