Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης

Οι οικογένειες του S-Design και του Mirror ανεβαίνουν στη σκηνή της Γενεύης για να δώσουν την «απάντηση» της Fiat στις τελευταίες απαιτήσεις του στυλ, του urban χαρακτήρα και της συνδεσιμότητας.

Η τεχνολογία και το στυλ είναι τα δυνατά σημεία των 500X Mirror, 500 Mirror και 500L Mirror: πρόκειται για την πρώτη ειδική σειρά της οικογένειας 500, την εξέλιξη του εμβληματικού Fiat που έχει «κατακτήσει» εκατομμύρια οδηγούς σ’ όλο τον κόσμο.

Oι ειδικές σειρές ήταν πάντα ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της μάρκας, το κλειδί της επιτυχίας αρκετών από τα μοντέλα της και, πάνω απ’ όλα, το μυστικό πίσω από τη διαχρονικότητα του εμβληματικού 500.

Η Fiat επιδιώκει να κερδίσει τις εντυπώσεις στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με μια πλούσια παρουσίαση, πιο ολοκληρωμένη από ποτέ: θα συστήσει στο κοινό τις οικογένειες S-Design και Mirror, που προσφέρουν λύσεις στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις του στυλ, του urban χαρακτήρα αλλά και της συνδεσιμότητας.

Στην Έκθεση θα παρουσιαστούν οχήματα με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα γι’ αυτούς που θέλουν να εκφράζουν τη δυναμική τους προσωπικότητα ακόμα και μέσω της επιλογής του αυτοκινήτου τους.

Το S-Design είναι πράγματι η απάντηση της Fiat σε όσους αναζητούν στυλ με ουσία σε έναν σύγχρονο, δυναμικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Είναι η επιτομή του κομψού σχεδιασμού, της δύναμης και της γοητείας, ικανό να κερδίσει τους οδηγούς με την πρώτη ματιά. Διαθέτει μια αλάνθαστη, δυνατή «προσωπικότητα», με την οποία ο νέος, δυναμικός καταναλωτής μπορεί να ταυτιστεί. Είναι η πρώτη φορά που μια ειδική σειρά αποπνέει απόλυτα και τους δύο κόσμους που αντιπροσωπεύει η μάρκα: και τη λειτουργική, αλλά και τη συναισθηματική πλευρά της Fiat.

Η Fiat όμως δεν βρίσκεται στη Γενεύη μόνο για το S-Design. Ένα μέρος της παρουσίασης θα φιλοξενήσει επίσης και την οικογένεια Mirror, την πρώτη ειδική σειρά που αγκαλιάζει ολόκληρη την οικογένεια 500. Οι ειδικές σειρές της Fiat ήταν πάντα ένα μοναδικό χαρακτηριστικό της μάρκας, ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας αρκετών μοντέλων της γκάμας της μάρκας και, πάνω απ’ όλα, της διαχρονικότητας του εμβληματικού 500, ενός αυτοκινήτου που υπάρχει σε πληθώρα εκδόσεων και έχει καταφέρει να διατηρήσει την αιώνια «νιότη» του μέχρι και σήμερα. Κάποιες από τις πιο αξιομνημόνευτες εκδόσεις του περιλαμβάνουν το 500C Gucci, το 500 Diesel, το 500 Riva και τις πρόσφατες επετειακές εκδόσεις 500-60th και Anniversario, αφιερωμένες στην 60ή επέτειο του θρυλικού μοντέλου.

Από την πρώτη του εμφάνιση, το Fiat 500 σπάει τους κανόνες της αγοράς, αποδεικνύοντας ότι ακόμα κι ένα μικρό όχημα μπορεί να δημιουργήσει μια ολόκληρη οικογένεια οικονομικά προσιτών και ελκυστικών μοντέλων, ικανών να εγγυηθούν τα μέγιστα επίπεδα λειτουργικότητας αλλά και προσωπικότητας, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα να γίνουν και διεθνή success stories. Το 80% όλων των Fiat 500 που παράγονται πωλούνται εκτός Ιταλίας και, μέσα στο 2017, το εμβληματικό όχημα της Fiat ήταν το κορυφαίο αυτοκίνητο σε πωλήσεις σε 8 χώρες και σε πολύ υψηλή θέση στην κατάταξη άλλων 7 χωρών.

Με τις εκδόσεις 500L και 500X, το Fiat 500 ξεφεύγει από την παραδοσιακή κατηγορία αυτοκινήτων, συνδυάζοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά και αναβιώνοντας δύο οχήματα που αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία τους. Μ’ αυτόν τον τρόπο, η οικογένεια 500 προσφέρει τρία πολύ διαφορετικά οχήματα σε ό,τι αφορά τη λειτουργικότητα και την προσωπικότητα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών και τις απαιτήσεις τους για νέες εμπειρίες, συνεχίζοντας, παράλληλα, να μοιράζονται το ίδιο αυθεντικό και συναρπαστικό στυλ του εμβληματικού Fiat 500.

Η τεχνολογία και ο σχεδιασμός είναι αδιαμφισβήτητα τα πλεονεκτήματα της νέας ειδικής σειράς Mirror, που είναι διαθέσιμη σε όλη την οικογένεια 500, χάρη στο ηχοσύστημα 7” HD Live UconnectTM με υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής.

Με τις οικογένειες Mirror και S-Design, λοιπόν, η Fiat απαντά στις τελευταίες ανάγκες της αγοράς και προσφέρει σε κάθε καταναλωτή την ευκαιρία να εκφράσει την προσωπικότητά του μέσω του αυτοκινήτου που οδηγεί. Το εκθεσιακό stand της Fiat συμπληρώνεται από μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ και προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από τη Mopar για την εξατομίκευση του κάθε οχήματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter