Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
«Ποινικό αδίκημα η διαρροή απόρρητων εγγράφων»

Εκτιμήσεις για εισαγγελική παρέμβαση κατά του Ανδρέα Λοβέρδου

Διαστάσεις ενδέχεται να λάβει η διαρροή απόρρητων εγγράφων από τον Ανδρέα Λοβέρδο, με τις πληροφορίες του Documentonews.gr να θέλουν μέλη της διάσκεψης των προέδρων να εκτιμούν πως θα προκύψει εισαγγελική παρέμβαση.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, κατά τη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής μερίδα εκπροσώπων εξέφρασε την άποψη πως η διαρροή απόρρητων εγγράφων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον Ανδρέα Λοβέρδο είναι ποινικό αδίκημα.

Μάλιστα, πολλοί προοικονόμησαν πως επίκειται εισαγγελική παρέμβαση για το ζήτημα.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Βούτσης κατά την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών δεν απέκλεισε να παραπεμφθεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη συζήτηση της κύρωσης του απολογισμού του οικονομικού έτους 2015, ο Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής κατέθεσε στα πρακτικά διαβαθμισμένα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σχετικά με την πώληση οπλικού υλικού στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.