Εκτός Βουλής μένει ο Ανδρέας Λοβέρδος – Ποιοι εκλέγονται από το ΠΑΣΟΚ

Εκτός Βουλής μένει ο Ανδρέας Λοβέρδος – Ποιοι εκλέγονται από το ΠΑΣΟΚ

Ανατροπές στην εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή προκαλεί η ψήφος της 21ης Μαΐου 2023, με έκπληξη στο βόρειο Τομέα Αθηνών, όπου ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, μένει εκτός Βουλής.

Επικρατεί η Μιλένα Αποστολάκη, που εκτοπίζει στη δεύτερη θέση τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος είναι εκ των εσωκομματικών αντιπάλων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και υποστηρικτής των φιλοΝΔ δυνάμεων εντός της Χαριλάου Τρικούπη.

Επίσης, στην Α΄Αθήνας εκλέγεται ο Παύλος Γερουλάνος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Κώστα Σκανδαλίδη και στην τρίτη την Ρωξάνη Μπέη. Στον Δυτικό Τομέα εκλέγεται η Νάντια Γιαννακοπούλου με διαφορά από τον δεύτερο Μιχάλη Καρχιμάκη. Ο Νότιος Τομέας είναι μια από τις περιφέρειες στις οποίες έχει θέσει υποψηφιότητα ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τον Παύλο Χρηστίδη να προηγείται της Τόνιας Αντωνίου και με τον Στέφανο Ξεκαλάκη να ακολουθεί.

Στην Αχαΐα εκλέγεται ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, στην Ηλεία ο Μιχάλης Κατρίνης, στη Β΄Πειραιά εκλέγεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης και στην Ανατολική Αττική ο Μανώλης Χριστοδουλάκης. Στην Αιτωλοακαρνανία εκλέγεται η Χριστίνα Σταράκα, στην Αργολίδα ο Ανδρέας Πουλάς, στην Αρκαδία ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στη Βοιωτία ο Γιώργος Μουλκιώτης, στη Δράμα ο Τάσος Νικολαΐδης, στην εκλογική περιφέρεια Δωδεκανήσων ο Γιώργος Νικητιάδης, στην Εύβοια η Αικατερίνη Καζάνη.

Στη Λάρισα εκλέγεται η Λίτσα Λιακούλη και στη Χαλκιδική ο Απόστολος Πάνας. Στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης θέτει επίσης υποψηφιότητας προηγείται η Βατσινά Ελένη ενώ στη Α΄Θεσσαλονίκης , τρίτη εκλογική περιφέρεια στην οποία επίσης έχει θέσει υποψηφιότητα ως αρχηγός κόμματος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Χάρης Καστανίδης προηγείται και ο Αντώνης Σαουλίδης ακολουθεί. Στη Β΄Θεσσαλονίκης εκλέγεται ο Θανάσης Γλαβίνας, στα Ιωάννινα ο Γιάννης Τσιμάρης, στην Κέρκυρα ο Δημήτρης Μπιάγκης , στο Κιλκίς ο Στέφανος Παραστατίδης, στην Ξάνθη ο Μπαράν Μπουρχάν, στη Ροδόπη ο Αχμέτ Ιλχάν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter