El Pais: «Η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον βάζει τους Γουίνσδορ σε μπελάδες»

El Pais: «Η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον βάζει τους Γουίνσδορ σε μπελάδες»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «”Υποβοηθούμενη αυτοκτονία “»: το νομοσχέδιο προκαλεί διχασμένες αντιδράσεις από συλλόγους και σωματεία φροντιστών». Ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τάχθηκε για πρώτη φορά υπέρ του νομοσχεδίου για την «υποβοηθούμενη αυτοκτονία» στη Γαλλία. Στη Liberation διαβάζουμε: «Πόλεμος στην Ουκρανία: Στο Κίεβο, οι δηλώσεις του Μακρόν ήταν απροσδόκητες αλλά καλοδεχούμενες». Η δήλωση του Εμμανουέλ Μακρόν για πιθανή αποστολή στρατευμάτων από τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία εξέπληξε πολλούς ειδικούς και διπλωμάτες στο Κίεβο.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Πορτογαλία: Αναζητείται κυβέρνηση συνεργασίας». Η κεντροδεξιά Δημοκρατική Συμμαχία (AD) της Πορτογαλίας κέρδισε τις γενικές εκλογές, δήλωσε ο ηγέτης της Λουίς Μοντενέγκρο, αν και δεν είναι σαφές εάν θα μπορούσε να κυβερνήσει χωρίς την υποστήριξη της παράταξης «Aρκετά» (Chega), με την οποία αρνήθηκε και πάλι να διαπραγματευτεί. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Ο Σολτς διαφωνεί με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Πάπα για την Ουκρανία». Ο Στέφεν Χέμπεστραϊτ, εκπρόσωπος του Όλαφ Σολτς, δήλωσε ότι ο Γερμανός καγκελάριος δεν συμμερίζεται την άποψη του Πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος πρότεινε ότι η Ουκρανία πρέπει να έχει το «θάρρος να υψώσει λευκή σημαία».

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Σάλος με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον». Χρήστες του Διαδικτύου παρατήρησαν μια σειρά από «ανωμαλίες» στη φωτογραφία, ενώ μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία την απέσυραν. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Ο Τζο Μπάιντεν δημοσίευσε τον ετήσιο κρατικό προϋπολογισμό». Ο Αμερικανός πρόεδρος παρουσίασε τις φιλόδοξες χρηματοδοτικές του προτεραιότητες.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο Τραμπ δεν θα δώσει ούτε σεντ στην Ουκρανία, λέει ο Όρμπαν». Ο Ούγγρος πρωθυπουργός συναντήθηκε με το Ντόναλντ Τραμπ. Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά από μερικές ημέρες, δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος δεν θα στηρίξει την Ουκρανία αν εκλεγεί. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη για την επεξεργασμένη φωτογραφία». Κορυφαία πρακτορεία φωτογραφίας είχαν αρνηθεί να δημοσιεύσουν την εικόνα, λόγω πολλών ενδείξεων ότι είχε αλλοιωθεί.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Πιέτρο Παρολίν: «Κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία και μετά διαπραγματεύσεις»». Ο καρδινάλιος Υπουργός Εξωτερικών υπερασπίστηκε τα λόγια του Πάπα για τη «λευκή σημαία» στην Ουκρανία: «είναι προφανές ότι το πρώτο βήμα αφορά στη Μόσχα».

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ βάζει τους Γουίνσδορ σε μπελάδες». Η Κέιτ Μίντλετον ζητά συγγνώμη για την επεξεργασμένη φωτογραφία εν μέσω σύγχυσης σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Νέα φωτογραφία με τον Γουίλιαμ μετά τον σάλο με την επεξεργασμένη εικόνα

Κέιτ Μίντλετον: «Την επεξεργάστηκα» – Η… παραδοχή για την «πειραγμένη» φωτογραφία

Παγκόσμιος σάλος για τη fake φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον – Την απέσυραν τα πρακτορεία ειδήσεων λόγω photoshop

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter