Κέιτ Μίντλετον: Νέα φωτογραφία με τον Γουίλιαμ μετά τον σάλο με την επεξεργασμένη εικόνα

Κέιτ Μίντλετον: Νέα φωτογραφία με τον Γουίλιαμ μετά τον σάλο με την επεξεργασμένη εικόνα

Στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, φωτογραφήθηκε να φεύγει από το κάστρο του Ουίνδσορ η Κέιτ Μίντλετον, τη στιγμή που οι θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της μετά το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα οργιάζουν.

Παράλληλα, εγείρονται ερωτήματα για ποιο λόγο το Παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα μια πειραγμένη φωτογραφία της, για την οποία η ίδια λίγο αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται, ότι ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, το βρετανικό Παλάτι δημοσίευσε μία φωτογραφία της συζύγου του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, αγκαλιά με τα παιδιά της, μόνο που τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία κατάλαβαν ότι ήταν αλλοιωμένη σε πολλά σημεία.

Το θέμα έλαβε διαστάσεις σκανδάλου όταν μεγάλα πρακτορεία φωτογραφίας ανακοίνωσαν ότι δεν αναδημοσιεύουν πειραγμένες φωτογραφίες και εν τέλει η ίδια παραδέχτηκε την αλήθεια.

Όμως, ένα νέο στιγμιότυπο της πριγκίπισσας της Ουαλίας εμφανίστηκε τη Δευτέρα 11 Μαρτίου. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας της Ουαλίας κατευθυνόταν στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ για την ετήσια τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, με τη σύζυγό του δίπλα του.

Δεν είναι γνωστό πού πήγαινε η Κέιτ, αλλά ήταν σαφώς στη διαδρομή του συζύγου της προς το κεντρικό Λονδίνο, επειδή έφτασε μόνος του για την τελετή στις 2.45 μ.μ. (τοπική ώρα) στην οποία συμμετείχαν η βασίλισσα Καμίλα και η πριγκίπισσα Άννα.

Πάντως, η Κέιτ Μίντλετον κοίταζε από το παράθυρό της καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φαινόταν να διαβάζει κάποιες σημειώσεις, καθώς βγήκαν από τους χώρους του κάστρου του Ουίνδσορ με ένα μπλε Range Rover που, αργότερα, άφησε τον Γουίλιαμ στο Αβαείο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν αναμενόταν να εμφανιστεί δημοσίως παρά μόνο μετά το Πάσχα, όπως ανακοινώθηκε, έπειτα από την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη.

Διαβάστε σχετικά: Βασίλης Κόκκαλης: Ο Καραμανλής μπορεί να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη με απλή άρση ασυλίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter