Έλενα Ακρίτα για Μαρία Καρυστιανού: «Σηκώνει στις πλάτες της τον θυμό ενός λαού για το έγκλημα της συγκάλυψης στα Τέμπη»

Έλενα Ακρίτα για Μαρία Καρυστιανού: «Σηκώνει στις πλάτες της τον θυμό ενός λαού για το έγκλημα της συγκάλυψης στα Τέμπη»

«H Μαρία Καρυστιανού σηκώνει στις πλάτες της τον λυγμό και τον θυμό ενός ολοκλήρου λαού για το έγκλημα της συγκάλυψης στα Τέμπη», τονίζει σε ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα, δημοσιεύοντας παράλληλα το βίντεο από την ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καρυστιανού ως Πρόεδρος του Συλλόγου συγγενών θυμάτων και επιζώντων του δυστυχήματος των Τεμπών, μίλησε για δεύτερη φορά στο Ευρωκοινοβούλιο, αυτή τη φορά στην Επιτροπή Αναφορών, ζητώντας δικαίωση για τους 57 συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα.

Σε αυτό το μήκος κύματος, η βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε τη στήριξή της στη μάχη να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη, τονίζοντας ότι η «Μάνα των Τεμπών», όπως επισημαίνει: «Σηκώνει στις πλάτες της τον λυγμό και τον θυμό ενός ολοκλήρου λαού».

«Ζητάμε Δικαιοσύνη και τη ζητάμε τώρα», καταλήγει.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Έλενα Ακρίτα

«H Μαρία Καρυστιανού σηκώνει στις πλάτες της τον λυγμό και τον θυμό ενός ολοκλήρου λαού για το έγκλημα της συγκάλυψης στα Τέμπη.

Εδώ η ομιλία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Εύγε στον ευρωβουλευτή μας Κώστα Αρβανίτη που ανέλαβε και υλοποίησε αυτή την πρωτοβουλία.

Σήμερα συνεδριάζει στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με θέμα ημερήσιας διάταξης την Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη & την υποχρέωση απόδοσης δικαιοσύνης.

Ζητάμε Δικαιοσύνη και τη ζητάμε τώρα».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Καρυστιανού: Ογκωδέστατος φάκελος στην ευρωπαία εισαγγελέα – «Όπλο μας οι 1.350.000 υπογραφές» (Video)

«H Μητέρα των Τεμπών και των μαχών»: To twitter δίπλα στην Μαρία Καρυστιανού

Μεγάλη νίκη για την Μαρία Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο – Ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση 57 ψυχών (Video)

Καρυστιανού – Ασλανίδης: Καταχειροκροτήθηκαν και εκτός του Ευρωκοινοβουλίου – «Είμαστε πολλοί και ζητάμε το δίκαιο» (Video)

Μεγάλη νίκη για την Μαρία Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο – Ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση 57 ψυχών (Video)

Έγκλημα Τέμπη: Στο κάδρο των ευθυνών και ο «άνθρωπος του Κυριάκου»

Ενωμένες οι δημοκρατικές δυνάμεις για το έγκλημα των Τεμπών – Όλες οι πολιτικές ομάδες υπερψήφισαν την αναφορά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter