Ελευσίνα: Συνελήφθη δραπέτης από τις φυλακές Μαλανδρίνου – Είχε «εξαφανιστεί» από το 2011

Ελευσίνα: Συνελήφθη δραπέτης από τις φυλακές Μαλανδρίνου – Είχε «εξαφανιστεί» από το 2011

Στη σύλληψη ενός 45χρονου, ο οποίος αναζητούνταν ως δραπέτης των φυλακών Μαλανδρίνου από το 2011, προχώρησαν οι Αρχές στην Ελευσίνα.

Η σύλληψή του έγινε στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, στην Ελευσίνα. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε διωκτικά έγγραφα.

Ο εν λόγω άνδρας είχε δραπετεύσει από το Σωφρονιστικό Κατάστημα Μαλανδρίνου, καθότι ευρισκόμενος σε τακτική άδεια διαρκείας 9 ημερών, δεν επέστρεψε σε αυτό ως όφειλε στις 6 Μαΐου του 2011 και ώρα 13:30

Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κακουργηματικές πράξεις με ποινή κάθειρξης 14 ετών και τρία εντάλματα σύλληψης για ένταξη του σε εγκληματική οργάνωση με ομοεθνείς του, οι οποίοι προέβαιναν σε ληστείες, διακεκριμένες κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής και σε μία περίπτωση σε απόπειρα ανθρωποκτονίας στο πλαίσιο τελεσθείσας ληστείας.

Είναι άτομο ιδιαίτερα βίαιο με αντικοινωνική συμπεριφορά και κατά την τέλεση των εγκληματικών του πράξεων, επιδείκνυε ιδιαίτερη σκληρότητα και βάναυση συμπεριφορά προς τα θύματά του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του δραπέτη:

«Από το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετά από επισταμένη διερεύνηση και αξιολόγηση πληροφοριών, σχεδιάστηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό δραπέτη φυλακών που αναζητούνταν από το 2011 και έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 18-5-2024 στην Ελευσίνα, όπου συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν και διωκτικά έγγραφα για εγκληματική δραστηριότητα, την οποία είχε αναπτύξει με ομοεθνείς του όντας δραπέτης.

Ο 45χρονος είχε στην κατοχή του νομιμοποιητικά έγγραφα με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας από τα στοιχεία των διωκτικών τίτλων, όμως από την δακτυλοσκοπική σήμανση εξακριβώθηκε ότι πρόκειται για τον αναζητούμενο δραπέτη.

Η εξέταση της γνησιότητας των νομιμοποιητικών εγγράφων είναι σε εξέλιξη, καθώς αναμένεται η απάντηση των αρχών της χώρας καταγωγής του.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή κάθειρξης (14) ετώνκαι τρία εντάλματα σύλληψης για ένταξη του σε εγκληματική οργάνωση με ομοεθνείς του, οι οποίοι προέβαιναν σε ληστείες, διακεκριμένες κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής και σε μία περίπτωση σε απόπειρα ανθρωποκτονίας στο πλαίσιο τελεσθείσας ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στους αρμόδιους Εισαγγελείς».

Διαβάστε επίσης 

Ευαγγελισμός: Προκλητικός Γεωργιάδης για τους VIP του Conference League: Είναι «υποχρεωτικό» να εξετάζονται κατά προτεραιότητα 

Οι μισθωτοί έχασαν €10 δισ. με πρωθυπουργό Μητσοτάκη  

Γιατροί για VIP στον «Ευαγγελισμό»: To υπουργείο Υγείας εμπορευματοποιεί όλο και περισσότερο το σύστημα υγείας (Video)

Ακρίβεια στα τρόφιμα: Καλπάζει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα του Μητσοτάκη – Δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη

Πλημμύρες Θεσσαλία: Αγρότες μηνύουν Αγοραστό, Κικίλια και Τριαντόπουλο

Συναυλία Θ.Παπακωνσταντίνου – Φριντζήλα: Φωτίστηκε ο βράχος Κατράκειου με τα φώτα της Παλαιστίνης (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter