Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο παλαιοχριστιανός: «Χάρη τους κάνω που δουλεύω ακόμα» (Video)

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο παλαιοχριστιανός: «Χάρη τους κάνω που δουλεύω ακόμα» (Video)

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη αφέθηκε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός», Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο οποίος ζει σε λαγούμια μαζί με την οικογένεια του στην Ορεινή Κορινθία.

Ο ίδιος βγαίνοντας από τα δικαστήρια, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη δουλειά του στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου, λέγοντας, μεταξύ άλλων, «είμαι ανάπηρος και θα έπρεπε να πάρω σύνταξη έχοντας δουλέψει 15 χρόνια στο Δημόσιο. Χάρη τους κάνω που δουλεύω ακόμη», ανέφερε εξερχόμενος ο 45χρονος.

Ο 45χρονος αρχικά αναφέρθηκε στις γνωριμίες που έκανε μέσα στα κρατητήρια, κάνοντας λόγο για «αδικημένους της ζωής», στους οποίους συμπεριέλαβε και τον εαυτό του, και τους κάλεσε να «μην φωνάζουν γιατί δεν τους ακούνε».

Σχετικά με την άρνησή του για λήψη DNA, τόνισε πως «αρνήθηκε και την ηλεκτρονική δακτυλοσκόπηση» και οποιοδήποτε βιομετρικό στοιχείο για λόγους πίστεως.

Αναφορικά με το ένα παιδί της οικογένειας, δήλωσε πως «κρατείται στο Παίδων ενώ είναι υγιές», ενώ για την τηλεργασία είπε: «Θα έπρεπε να έχω πάρει ήδη σύνταξη. Έχω 15 χρόνια στο Δημόσιο. Με αναπηρία παίρνω σύνταξη και χάρη τους κάνω που δουλεύω ακόμα. Ο ανάπηρος όταν κλείσει 15 χρόνια εργασίας μπορεί να πάρει σύνταξη. Έχω απόφαση αναπηρίας από τα ΚΕΠΑ».

Δείτε επίσης:

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter