Έλληνας ομογενής ανάμεσα στα θύματα του μακελειού στη Καλιφόρνια – Συγκλονίζουν οι γονείς του (Video)

Έλληνας ομογενής ανάμεσα στα θύματα του μακελειού στη Καλιφόρνια – Συγκλονίζουν οι γονείς του (Video)

Ο 27χρονος Έλληνας ομογενής Τηλέμαχος ή όπως τον φώναζαν «Τελ» Ορφανός ήταν ανάμεσα στα θύματα από την χθεσινή επίθεση του πρώην πεζοναύτη σε μπαρ της νότιας Καλιφόρνιας.

Ο νεαρός άνδρας βρισκόταν μέσα στο μπαρ – εστιατόριο Borderline Bar & Grill στο Thousand Oaks, μαζί με εκατοντάδες άλλα άτομα, όταν ο δράστης όρμησε μέσα και κρατώντας όπλο άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σκοτώνοντας 13 ανθρώπους, ανάμεσά τους και ο Τηλέμαχος.

Είχε σωθεί από το μακελειό στο Λας Βέγκας το 2017

Ο 27χρονος είχε βρεθεί επίσης στο μακελειό στο Λας Βέγκας τον Οκτώβριο του 2017 όταν 58 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Ωστόσο, εκείνη τη φορά ο Τηλέμαχος ήταν τυχερός και κατάφερε να σωθεί. Μάλιστα είχε βοηθήσει και πολλούς ανθρώπους να σωθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Τελ» εργαζόταν στο συγκεκριμένο μπαρ εστιατόριο στην Καλιφόρνια όπου σημειώθηκε το χθεσινό μακελειό. Έκανε όμως και δεύτερη δουλειά, αφού ήταν υπάλληλος της τοπικής εμπορικής επιχείρησης Infiniti of Thousand Oaks.

Όταν οι φίλοι του έμαθαν τα άσχημα νέα για τον «Τελ» δημοσίευσαν στα social media μηνύματα θλίψης.

Συγκλονίζουν οι γονείς του

Η μητέρα του έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη το απόγευμα της Πέμπτης ξεκινώντας με τη φράση «ο γιος μου ήταν στο Λας Βέγκας και γύρισε σπίτι. Χθες δεν γύρισε. Δεν θέλω προσευχές, δεν θέλω καλές σκέψεις. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Και ελπίζω κανείς να μην μου στείλει άλλες προσευχές. Θέλω έλεγχο στην χρήση των όπλων. Όχι άλλα όπλα». 

Ο Μάρκος Ορφανός, ο πατέρας του άτυχου 27χρονου, μιλώντας στον Realfm είπε: «Δεν θέλουμε ούτε προσευχές, ούτε τίποτα άλλο. Θέλουμε επιτέλους να μπουν περιορισμοί στην οπλοκατοχή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας του Τηλέμαχου Ορφανού.

_x000D_
_x000D_

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter