Ελληνοτουρκικά: Νέες απειλές Οκτάι – «Δεν λέμε λόγια του αέρα όταν λέμε ότι θα έρθουμε ξαφνικά»

Ελληνοτουρκικά: Νέες απειλές Οκτάι – «Δεν λέμε λόγια του αέρα όταν λέμε ότι θα έρθουμε ξαφνικά»

Συνεχίζουν να τροφοδοτούν επί καθημερινής βάσεως οι τούρκοι αξιωματούχοι το κλίμα απειλών περί εισβολής στα ελληνικά νησιά, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδίδεται σε κενού περιεχομένου επικοινωνιακά σόου,

Έτσι, ανήμερα των Θεοφανείων ο αντιπροέδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι, εξέφρασε την οργή του για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο με αφορμή την επίσκεψή του σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

«Η Τουρκία δεν επιτρέπει τέτοιες φωτογραφίες και κάνει ό,τι πρέπει. Η Τουρκία δεν λέει λόγια του αέρα, όταν λέει ”θα έρθουμε ξαφνικά”, αν το πει θα το κάνει. Ειδικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν μιλάει στον βρόντο», δήλωσε ο Οκτάι, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» και κατά του Εκρέμ Ιμάμογλου με αφορμή τη στήριξη που δέχθηκε για την δικαστική δίωξή του από τον δήμαρχο Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη.

Η «οργή» του Οκτάι αφορά φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα ο αρχηγός των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη σελίδα του στο Facebook, από την επίσκεψη που πραγματοποίησε σε στρατιωτικές μονάδες στη Ρόδο, Ψέριμο, Καλόλημνο και Ψαρά στα τέλη Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, τους τόνους της ρητορικής του ανέβασε εκ νέου και ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι η Άγκυρα έχει «σοβαρά προβλήματα με την Ελλάδα» ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι ελληνικές δυνάμεις «πυροβόλησαν τους ψαράδες μας».

Πηγή: Anadolu, Reuters

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Νέα πρόκληση Οκτάι – «Η μέρα της Ελλάδας θα γίνει νύχτα»

Προκλητικός Οκτάι: Θα κάνουμε έρευνες όπου θέλουμε, θα φτάσουμε μέχρι την Κρήτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter