Εμβολιασμοί: Ο τρόπος που θα καλυφθούν τα «χαμένα» ραντεβού λόγω «Μήδειας»

Εμβολιασμοί: Ο τρόπος που θα καλυφθούν τα «χαμένα» ραντεβού λόγω «Μήδειας»

Ενημέρωση σχετικά με το πως θα γίνει η αναπλήρωση των ραντεβού των πολιτών για τους εμβολιασμούς, οι οποίοι αναβλήθηκαν λόγω  κακοκαιρίας, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης από το υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ενημέρωση της Τετάρτης οι Βασίλης Κικίλιας και Μάριος Θεμιστοκλέους, οι πολίτες που είχαν προγραμματισμένα ραντεβού τα οποία αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας θα ενημερωθούν μέσω SMS σχετικά με τη νέα ημερομηνία και τοποθεσία του εμβολιασμού τους.

Οι πολίτες 60-64 ετών θα εμβολιαστούν την επόμενη εβδομάδα στα ίδια εμβολιαστικά κέντρα στα οποία είχαν αρχικά κλείσει το ραντεβού τους. Η ειδοποίηση μέσω sms θα έρθει στο κινητό τους τηλέφωνο τρεις ημέρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα του ραντεβού τους.

Όσο για εκείνους που είχαν κλείσει ραντεβού στο mega εμβολιαστικό κέντρο του Αμαρουσίου, θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία και θα ενημερωθούν μέσω sms τρεις ημέρες πριν από το νέο τους ραντεβού.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου αναμένεται να εμβολιαστούς οι πολίτες ηλικίας 75 ετών και άνω. Τρεις ημέρες πριν θα λάβουν ενημέρωση για την ώρα και τον τόπο εμβολιασμού τους, σύμφωνα με την κυβερνητική ενημέρωση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter