Ένα ακόμα ψέμα από την Ντόρα – Πώς προσπαθεί να καλύψει τον Μητσοτάκη (Video)

Ένα ακόμα ψέμα από την Ντόρα – Πώς προσπαθεί να καλύψει τον Μητσοτάκη (Video)

Για μία ακόμη φορά πιάστηκε να ψεύδεται η Ντόρα Μπακογιάννη. Αυτή τη φορά αιτία ήταν η συζήτηση για τη 13η σύνταξη που περιλαμβάνεται στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, η κυρία Μπακογιάννη βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Open μαζί με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Όταν η συζήτηση ήρθε στην 13η σύνταξη ο κύριος Παπαδημούλης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν δέχομαι μαθήματα αλήθειας όταν την 1η Μαΐου ο κύριος Μητσοτάκης έλεγε δεν είμαστε έτοιμοι να δώσουμε 13η σύνταξη και έρχεται μια βδομάδα μετά να λέει μα φυσικά και πρέπει να δοθεί και ήταν πρόταση της ΝΔ».

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Κυριάκος πρόεβλεπε ότι θα κοπεί κι άλλη σύνταξη – Διορατικότητα με φιλελεύθερο πρόσημο

Στα λεγόμενα του Δημήτρη Παπαδημούλη η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν έντονη αφού έσπευσε να… αποκαταστήσει την «αλήθεια» λέγοντας.

«Δεν είπε ποτέ ο κ. Μητσοτάκης –λέτε ψέματα- ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θα καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου».

Φαίνεται όμως ότι η κυρία Μπακογιάννη προκειμένου να καλύψει τον αδερφό της δε διστάζει να πει ψέματα δημόσια ξεχνώντας φυσικά ότι υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα στα αντίστοιχα βίντεο. Διότι ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη που έδωσε την Πρωτομαγιά στον Γιώργο Παπαδάκη ξεκάθαρα δήλωσε την Πρωτομαγιά ότι η 13η σύνταξη είναι λαϊκισμός και δεν αντέχει το μέτρο αυτό η οικονομία. 

Δείτε το σχετικό βίντεο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter