Έναρξη συνεργασίας για Vespa και Γούδερσπουν

Vespa και Σον Γούδερσπουν ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με σκοπό τη δημιουργία του κατάλληλου εξοπλιστικού ρουχισμού για την περιορισμένη έκδοση Primavera.

Ο σχεδιαστής έχει αναλάβει παρόμοιες πρωτοβουλίες στο παρελθόν και η συνεργασία του με άλλες εταιρείες έχουν αποδώσει καρπούς στον τομέα του συνδυασμού των χρωμάτων σε σχέση με αυτό που παρουσιάζει.

Η συνεργασία έχει σκοπό να δημιουργήσει μια ξεχωριστή «κοινωνία» ανθρώπων που θα εξοπλίζονται με ειδικό ρουχισμό, αλλά πάνω από όλα θα ξεχωρίζουν με τις αποχρώσεις τους στον δρόμο.

Ως εκ τούτου, ο Γούδερσπουν θα επιμεληθεί τον εξοπλισμό της περιορισμένης έκδοσης της Vespa Primavera, με ένα ιδιαίτερο κράνος και μια αποκλειστική συλλογή ρουχισμού streetwear.

Τα πρώτα αποτελέσματα της δημιουργικής αυτής διαδικασίας θα παρουσιαστούν τον Νοέμβριο στην EICMA του Μιλάνου, με τη συλλογή να λανσάρεται την άνοιξη του 2020.

Πηγή: Vespa

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.