Ένας ξεχωριστός προσκεκλημένος (video)

Ένας ξεχωριστός προσκεκλημένος (video)

Ένας ξεχωριστός προσκεκλημένος επισκέφθηκε την αγωνιστική ομάδα της Ford στο Le Mans. Ο Τζέισον Βατ, πρώην οδηγός αγώνων από τη Δανία , αποφάσισε να συναντήσει την ομάδα της Ford στο Le Mans κατά τη διάρκεια του διάσημου αγώνα αντοχής τον Ιούνιο.

Οι 24 ώρες του Le Mans, από τους πιο διάσημους αγώνες αντοχής σε όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου. Με διάχυτη τη μυρωδιά καμένου λάστιχου και βενζίνης στην καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, η ομάδα της Ford στο Le Mans υποδέχτηκε έναν πολύ ξεχωριστό επισκέπτη από τη Δανία.

Ο πρώην επαγγελματίας οδηγός αγώνων, Τζέισον Βατ, οδήγησε το ολοκαίνουργιο, προσωπικό του Ford GT από τη Δανία στο Le Mans, στη Γαλλία, για να συναντήσει την ομάδα της Ford και πρώην συναδέλφους του το Σαββατοκύριακο του αγώνα.

Ποιος είναι ο Τζέισον Βατ;

Ο Τζέισον Βατείναι πρώην επαγγελματίας οδηγός αγώνων από τη Δανία. Σε ατύχημα που είχε το 1999, ο Jason έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος από το στέρνο και κάτω. Ο Jason ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό του να ξανατρέξει – και το 2000 επέστρεψε στους αγώνες με ειδικά τροποποιημένα οχήματα σε όλη την Ευρώπη μέχρι το 2012.

Η Ford ανέκαθεν είχε ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά του Τζέισον Βατ λόγω της αγάπης που έτρεφε για τα αυτοκίνητα. Έχοντας μεγαλώσει σε ένα Ford, εύλογο ήταν, το πρώτο του αυτοκίνητο να είναι Ford Transit, για να μπορεί να μεταφέρει το go-kart του. Το go-kart έγινε Formula Ford και αργότερα Formula 3000, και πριν ο Τζέισον το καταλάβει καλά-καλά, βρέθηκε στο τιμόνι ενός 2005 Ford GT. Συμμετέχοντας σε πολλούς φιλανθρωπικούς αγώνες με το 2005 Ford GT, ένα ακόμα από τα μεγάλα όνειρα του Τζέισον Βατ έγινε πραγματικότητα, καθώς ήταν από τους πρώτους υποψήφιους που το αίτημά του έγινε δεκτό για την αγορά του νέου Ford GT – και στη συνέχεια, ήταν ο πρώτος στην Ευρώπη που απέκτησε το νέο 2018 Ford GT. Με υπερηφάνεια παρουσιάζει το Ford GT του, ως το ταχύτερο αυτοκίνητο που παρκάρει σε θέση στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες.

«Τα μεγάλα όνειρα σε πηγαίνουν στο σημείο που θέλεις. Όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Με τον έναν τρόπο ή τον άλλον,» δήλωσε ο Βατ.

Η επίσκεψη στο Le Mans

Εν όψει του φετινού Le Mans, ο Τζέισον Βατ άδραξε την ευκαιρία να κάνει μία βόλτα με το Ford GT του στην Ευρώπη. Τελικός προορισμός ήταν το Le Mans και φτάνοντας με το αναπηρικό του αμαξίδιο στην οροφή, προκάλεσε αίσθηση σε οπαδούς όλων των ηλικιών.

«Ήταν θαυμάσιο που είδα πρώην συναδέλφους στα pit της Ford στο Le Mans. Είναι πράγματι ένα μοναδικό γεγονός – είναι σύμβολο ονείρων» δήλωσε ο Βατ και πρόσθεσε: . «Η αντίδραση του κόσμου βλέποντάς με να οδηγώ το Ford GT με το αναπηρικό αμαξίδιο στην οροφή ήταν συγκλονιστική. Οι άνθρωποι στο Le Mans είναι φιλικοί και όλοι θέλουν να έρθουν κοντά και να πιάσουν συζήτηση, όταν συνειδητοποιούν ότι αυτός που οδηγεί το Ford GT είναι παράλυτος.»

Δείτε την επίσκεψη του Βατ εδώ: 

https://www.youtube.com/watch?v=xDJTY4ho_F8

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter