Ένωση Εφοπλιστών: Ανυπόστατοι και προκλητικοί οι ισχυρισμοί Λασκαρίδη

Ένωση Εφοπλιστών: Ανυπόστατοι και προκλητικοί οι ισχυρισμοί Λασκαρίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στον Πάνο Λασκαρίδη, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης γνωστοποίησε την παραίτησή του από το Δ.Σ αφήνοντας αιχμές.

Διαβάστε επίσης: Παραίτηση Λασκαρίδη από την Ένωση Εφοπλιστών με αιχμές

Η Ένωση προχώρησε εκ νέου σε «άδειασμα» του γνωστού εφοπλιστή, σημειώνοντας μάλιστα ότι η παραίτησή του κρίθηκε ομοφώνως αποδεκτή, υπογραμμίζοντας ότι απορρίπτει «ολοσχερώς τους ανυπόστατους και προκλητικούς ισχυρισμούς του».

Ο Πάνος Λασκαρίδης είχε αφήσει αιχμές για τη συμπεριφορά ορισμένων μελών της ΕΕΕ, μιλώντας για «συνεχιζόμενη προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα», με το Δ.Σ της Ένωσης Εφοπλιστών να τονίζει ότι «η παραίτησή του οφείλεται προδήλως στην πρωτοφανή κατάσταση που ο ίδιος προκάλεσε με τις δηλώσεις του…».

Η απάντηση της ΕΕΕ για Λασκαρίδη

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, σε καθολική σύνθεση, έκρινε ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη από μέλος του, καθώς και ευρύτερα από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, απορρίπτοντας «ολοσχερώς τους ανυπόστατους και προκλητικούς ισχυρισμούς του». Εξέφρασε επίσης την έντονη απογοήτευση και αποδοκιμασία του για το γεγονός ότι αρνείται να παραδεχθεί πως η παραίτησή του οφείλεται προδήλως στην πρωτοφανή κατάσταση που ο ίδιος προκάλεσε με τις δηλώσεις του που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Επιπροσθέτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕ επικρότησε ομόφωνα τους χειρισμούς του ατυχούς αυτού θέματος από τον Πρόεδρο και το Προεδρείο, επαναλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά την απόλυτη στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση σε αυτούς, και καταλήγοντας ότι η ΕΕΕ παραμένει ενωμένη στη συνέχιση του έργου της, κοντά στην Πολιτεία και την κοινωνία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter