Ένωση Νοσηλευτών: Κάνουν εκλογές με φυσική παρουσία εν μέσω πανδημίας – Επιστολή διαμαρτυρίας σε Πλεύρη

Ένωση Νοσηλευτών: Κάνουν εκλογές με φυσική παρουσία εν μέσω πανδημίας – Επιστολή διαμαρτυρίας σε Πλεύρη

Εκτός τόπου και χρόνου είναι ορισμένοι συνδικαλιστές της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος που από ότι φαίνεται δεν αντιλαμβάνονται ούτε τις κοινωνικές ούτε τις υγειονομικές συνθήκες. Συγκεκριμένα η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος προχωρά την προσεχή Παρασκευή σε εκλογές με… φυσική παρουσία.

Ναι καλά ακούσατε, με τα κρούσματα να αγγίζουν τα 2.919 κάθε μέρα (χθεσινά στοιχεία ΕΟΔΥ), με 31 θανάτους και τους διασωληνωμένους να φτάνουν τους 369 η ΕΝΕ προχωρά σε εκλογές διά ζώσης.

Διαβάστε επίσης: Στον κλοιό της πανδημίας του κορονοϊού: 31 νεκροί – 369 διασωληνωμένοι – 2.919 νέα κρούσματα

 

Μάλιστα για το λόγο αυτό η Πανελλήνια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία Νοσηλευτικού Προσωπικού απέστειλε επιστολή προς το νέο υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη. Σε αυτή η Ομοσπονδία καταγγέλλει την ηγεσία το ΔΣ της ΕΝΕ ότι αρνείται να προχωρήσει σε εκλογές με ψηφιακό τρόπο αντί για τη φυσική παρουσία.

Στην ίδια επιστολή επισημαίνουν ότι «η προκήρυξη των εκλογών και η διεξαγωγή τους με φυσική παρουσία είναι παράνομη», ενώ κάνουν λόγο για «εμμονή» του ΔΣ της ΕΝΕ που αφήνει «υπόνοιες εκλογικής σκοπιμότητας».

Διαβάστε επίσης: Η πανδημία σαρώνει και η Ένωση Νοσηλευτών διενεργεί εκλογές με φυσική παρουσία χιλιάδων μελών

Να σημειωθεί και πέρυσι τέτοια εποχή είχε συμβεί κάτι ανάλογο. Με την ΠΑΣΟΝΟΠ να ενημερώνει τον προηγούμενο υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τις εκλογές να αναβάλλονται. Τώρα βέβαια η αλήθεια είναι ότι τέτοια περίοδο και με όσα έχουν συμβεί στο νοσηλευτικό και υγιειονομικό προσωπικό της χώρας από την κυβέρνηση, το τελευταίο που θα έπρεπε να απασχολεί την ΕΝΕ είναι η διεξαγωγή εκλογών διά ζώσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter