Ενοχλημένος ο Μαρινάκης

Ενοχλημένος ο Μαρινάκης

O Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει αβαντάζ για την πρόκριση στους «16» του Europa League μένοντας στο 2-2 με την Ντινάμο Κιέβου και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν φανερά ενοχλημένος. 

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είχε ζητήσει δύο νίκες επί των Ουκρανών και της ΑΕΚ, αλλά ήδη το πρώτο ματς στράβωσε. Οταν τελείωσε το παιχνίδι με τη Ντιναμό, κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του και έμεινε μέσα για δέκα λεπτά. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές για το αποτέλεσμα και επέστρεψε στη σουίτα του.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Εχασε το αβαντάζ πρόκρισης από τη Ντιναμό Κιέβου στο φινάλε (2-2)

«Η Ντιναμό είναι ποιοτική ομάδα από τη μέση και μπροστά. Έχουν καλούς παίκτες, που προσπαθούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Σαν ομάδα και παίκτες είμαστε καλύτεροι και θα πάμε για την πρόκριση στην Ουκρανία», δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο 45λεπτο: «Δεν ήταν σχέδιο του προπονητή να μείνουμε πίσω στο δεύτερο ημίχρονο. Μείναμε πιο πίσω για να βρούμε χώρους στην κόντρα. Ο αντίπαλος πήρε την κατοχή, αλλά ήταν ατυχία που σκόραρε στο τέλος».

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς υποστήριξε στις δηλώσεις του ότι δεν έχει κριθεί τίποτα και επισήμανε ότι έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν ψύχραιμη, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ: «Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει, οι πιθανότητες είναι 50-50. Όλα θα κριθούν στο Κίεβο. Έχουμε παίξει μόνο το πρώτο ημίχρονο. Φεύγουμε από εδώ με καλή διάθεση, αλλά όλα θα κριθούν στην έδρα μας. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες να βγάλουμε την μπάλα μπροστά και να παίξουμε με περισσότερη σιγουριά. Μας έλειπε ο ρυθμός γιατί είχαμε να παίξουμε 2 μήνες και χρειαζόμασταν περισσότερη σιγουριά.

Αυτό που μου άρεσε στην ομάδα μας ήταν η οργάνωση και η πειθαρχία. Παρότι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω, διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας. Όσο για τον Ολυμπιακό, δεν έπαιξε όσο επιθετικά, όσο περιμέναμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter