«Ενοχλημένος» ο Θεοχάρης με τους μεγαλοδικηγόρους που κατέβηκαν στις διαδηλώσεις (Video)

«Ενοχλημένος» ο Θεοχάρης με τους μεγαλοδικηγόρους που κατέβηκαν στις διαδηλώσεις (Video)

Το΄χουν χάσει οι υπουργοί και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που με την πολιτική τους έχουν στρέψει τους ελεύθερους επαγγελματίες εναντίον τους.

Και επειδή δεν έχουν τι να πουν για τα άδικα και οριζόντια μέτρα που προτείνουν για να μαζέψει το χρήμα η κυβέρνηση ισοπεδώνοντας τους πάντες συνεχίζουν να ποντάρουν στον κοινωνικό αυτοματισμό.

Αρχικά επικαλέστηκαν τη φοροδιαφυγή που όντως υπάρχει αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια άδικη οριζόντια καταδίκη.

Αφού περάσαμε από την προτροπή του υφυπουργού Εργασίας Παναγιώτη Τσακλόγου προς του δικηγόρους να γίνουν… ντελιβεράδες, τώρα ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης τα ‘βαλε με τους «δικηγόρους του Κολωνακίου».

Τώρα τι θέλει να πει με τον όρο, αγνοούμε. Ίσως να αναφέρεται στους πλούσιους δικηγόρους, ίσως σε εκείνους που διατηρούν γραφεία στις «διακεκριμένες» περιοχές.

Όπως και να’χει έτσι όπως το είπε, σε λίγο θα θέλει να βάλει και πόρτα στις διαδηλώσεις.

«Είδαμε και δικηγόρους του Κολωνακίου να κατεβαίνουν στις συγκεντρώσεις. Ας κριθούν» δήλωσε προκλητικά, μιλώντας στο Action24.

Με κάποια δυσκολία αναγνώρισε το δικαίωμά τους να είναι αντίθετοι με τις νεοφιλελεύθερες «ρυθμίσεις» αφού προφανώς τους θεωρώ «σαρξ εκ της σαρκός» της Νέας Δημοκρατίας!.

Όπως και να’χει το θέλει ή δεν το θέλει, ακόμα οι διαδηλώσεις είναι ελεύθερες και δεν προσκομίζεις φορολογική δήλωση… για να διαδηλώσεις για κάτι που θεωρείς άδικο, ίσως όχι σε σένα αλλά στηρίζοντας τους συναδέλφους σου.

Πάντως, αν γινόσουν μέλος κόμματος με βάση τη φορολογική δήλωση, η πιο μεγάλη χαμένη θα ήταν η Νέα Δημοκρατία…

Διαβάστε επίσης:

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter