Εντολές για τραμπουκισμούς κατά του Documento από στέλεχος της ΝΔ!

Εντολές για τραμπουκισμούς κατά του Documento από στέλεχος της ΝΔ!

Ως τώρα ξέραμε για τα τρολ και τους πληρωμένους «σχολιαστές» αλλά ότι συντονιστές θα είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που θα έδιναν και το έναυσμα για τραμπουκισμό και στοχοποίηση ίσως να ήταν πέρα από κάθε φαντασία.

Έτσι λοιπόν όπως φαίνεται, οι «νεοδημοκράτες» έχουν σχηματίσει ομάδες στα κοινωνικά δίκτυα όπου δέχονται εντολές με στόχους από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού ψάξαμε το διαδίκτυο πρόκειται για τον Νίκο Σωτηρόπουλο. Ο ίδιος όπως αναγράφει και στην σελίδα του στο Twitter είναι: «Μέλος Οικονομίας & Ανάπτυξης ΝΔ Εκπρόσωπος Τύπου Ε.Ε.Σ.Π.»

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για ένα ακόμα άτομο που συντονίζει από τη ΝΔ τη στοχοποίηση του Documento. 

  • Σε μια «εσωτερική συζήτηση» μιας τέτοιας ομάδας που αυτοαποκαλείται «ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ TEAM 4» (να υποθέσουμε πως υπάρχει και 1 και 2 και 3…), γράφει:

Sos Παιδιά

ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ και οχι εμεις μονο

Αλλα και οι ομάδες ειτε με σχολια

Κατω από το αρθρο ειτε με

Ανεξαρτητα τουι να ξεσκισουμε τον

πιθηκα Ειναι θεμα τιμης και πρεπει

να το κανουμε τωρα σημερα

  • Και σε ένα άλλο σχόλιο ο ίδιος NIKSOTIROPOYLOS τους καλεί να διαδώσουν άρθρο της Ναυτεμπορικής το οποίο στοχοποιεί τη Ρένα Δούρου (δεύτερη φωτογραφία) κάτι που κάνει και ο ίδιος στο Twitter (τρίτη φωτογραφία):

καλησπέρα παιδιά πάμε να παίξουμε το άρθρο, ευχαριστώ

Όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στο προφίλ του στο Twitter, οι «εντολές» κατά του Documento ήταν για το θέμα: Ο ανιψιός και εξ απορρήτων του Κυριάκου κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση του Κώστα Βαξεβάνη. Ο ίδιος στο Τwitter έχει μάλιστα πάμπολλες αναρτήσεις γι αυτό.

Το αποτέλεσμα αυτής της στοχοποίησης ήταν ο καταιγισμός μηνυμάτων κάτω από τη σχετική ανάρτηση του άρθρου στο Twitter.

«Θέμα τιμής», «ομάδες», «πίθηκα», «ξεσκίζω», ορολογίες που παραπέμπουν σε ακροδεξιό κόμμα και δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατική οργάνωση και την αντιπαράθεση…

Και όλα αυτά σχεδιασμένα, οργανωμένα και ενορχηστρωμένα από άτομο που δηλώνει στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter