Εντυπωσίασε το νέο Touareg στο Attica-City Link

Εντυπωσίασε το νέο Touareg στο Attica-City Link

Το νέο Volkswagen Touareg καλωσόρισε τη νέα χρονιά με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, καθώς συμμετείχε στο εορταστικό κλίμα των προηγούμενων ημερών δίνοντας το παρών στο εμπορικό κέντρο Attica-City Link, στην καρδιά της Αθήνας.

Μάλιστα, το Touareg παρέμεινε στη Στοά Σπυρομήλιου μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά το πολυτελέστερο και τεχνολογικά πιο προηγμένο SUV που έχει κατασκευάσει ποτέ η Volkswagen!

Το εντυπωσιακό Touareg κέρδισε από την αρχή τις εντυπώσεις χάρη στην επιβλητική του παρουσία, και μάλιστα αυτό επιτεύχθηκε σε ένα από τα πλέον παραδοσιακά «περάσματα» της εμπορικής, καλλιτεχνικής και πνευματικής Αθήνας.

Το design του Touareg, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, το Innovision Cockpit, ο συνδυασμός δηλαδή πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων (οθόνη 12΄΄) με το κορυφαίο σύστημα infotainment Discover Premium (οθόνη 15΄΄), οι άφθονοι χώροι αλλά και η γενικότερη, premium αύρα του μοντέλου, ήταν τα βασικά στοιχεία που εντυπωσίασαν και σχολιάστηκαν υπερθετικά.

Το νέο Touareg διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά, σε πρώτη φάση με τον τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα. Σε δύο εκδόσεις, με 231 και 286 ίππους, σε πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και με προτεινόμενες τιμές λιανικής 77.700 € και 84.000 € αντίστοιχα.

Πλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το δουν από κοντά και να μάθουν οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμούν στο δίκτυο επίσημων εμπόρων και εμπορικών αντιπροσώπων της Kosmocar-Volkswagen.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter