Επαγγελματισμός και δεξιοτεχνία συναντιούνται στο Λυγουριό Αργολίδας

Επαγγελματισμός και δεξιοτεχνία συναντιούνται στο Λυγουριό Αργολίδας

Όταν πίσω από τη βιτρίνα και την κανονικότητα, κρύβεται επαγγελματισμός και αγάπη για το αυτοκίνητο.

Το Λυγουριό είναι ένα ακόμη τυπικό, απρόσωπο χωριό της ελληνικής υπαίθρου. Αν δε δεν ξέρεις και τα κατατόπια, θα περάσεις απλά χωρίς να δεις τίποτε.

Αν είσαι δε και petrol-head θα έχεις χάσει την ευκαιρία για μια σημαντική γνωριμία με τον Γιώργο Δρίτσα. Αν τον βρεις ή αν πας συστημένος, τα πράγματα αλλάζουν.

Ο ίδιος ο Γιώργος θα σε οδηγήσει στην πίσω αυλή, το back stage της επιχείρησης, για να σου δείξει τις υποδειγματικές του εγκαταστάσεις. Υπερσύγχρονο βαφείο και κορυφαίος επαγγελματικός εξοπλισμός ακόμη και για τη δημιουργία νέων μερών. Για αντικατάσταση ή και βελτίωση.

Το ενδιαφέρον θα σου το έχουν κλέψει ήδη, supercars που συχνάζουν εκεί. Από Lamborghini και Ferrari έως Mercedes, BMW και Porsche.

Τη βιτρίνα της δουλειάς του αποτελεί όμως το προσωπικό του Smart. Αυτό συγκεντρώνει και αντανακλά τις δυνατότητες και ικανότητες του ιδιοκτήτη του. Πέρα τις όποιες μηχανικές βελτιώσεις, τις οποίες ο Γιώργος διατήρησε σκόπιμα σε ήπιο βαθμό, εντυπωσιάζει μια σειρά από custom λύσεις στο εσωτερικό και αναβαθμίσεις της εμφάνισης στο αμάξωμα. Οι περισσότερες από αυτές σε απόλυτα ποιοτικό carbon look.

Συνολικά, η Dritsas Spoilers προσφέρει όσα και ένα καλό και οργανωμένο φανοποιείο αυτοκινήτου. Εκείνο όμως που το διαφοροποιεί, είναι η κορυφαία ποιότητα των επισκευών και των νέων μερών, όπως και η δυνατότητα πραγματοποίησης, με απόλυτα τεκμηριωμένο τρόπο, κάθε επιθυμίας του πελάτη.

Ακόμη και των πιο αντισυμβατικών. Όπως για παράδειγμα της μετατροπής μιας Porsche Boxster σε 911 GT3. Όχι φυσικά γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα της αγοράς μιας καινούριας GT3, αλλά γιατί σε αυτή τη ζωή την άγρια χαρά και την προσωπική ικανοποίηση εξασφαλίζουν μόνο οι δύσκολοι στόχοι και η πορεία προς την επίτευξή τους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter