Επεισόδια στου Ρέντη: Μπαράζ προσαγωγών από την ΕΛ.ΑΣ. – Πλήθος κόσμου στην Πέτρου Ράλλη (Videos)

Επεισόδια στου Ρέντη: Μπαράζ προσαγωγών από την ΕΛ.ΑΣ. – Πλήθος κόσμου στην Πέτρου Ράλλη (Videos)

Συνολικά 424 άτομα προσήχθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. μετά τα επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη. Επί ώρες, πλήθος κόσμου εγκλωβίστηκε στον χώρο του πάρκινγκ όσο η αστυνομία διεξήγαγε ελέγχους για τυχόν συμμετοχή τους στο περιστατικό του σοβαρού τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα.

Οι αρχές προσήγαγαν σχεδόν όσα άτομα βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο, αφήνοντας ελεύθερες τις γυναίκες αλλά και παιδιά.

Δεκάδες πολίτες, γονείς και συγγενείς των προσαχθέντων βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής,  καταγγέλλοντας τα όσα συνέβησαν πριν από μερικές ώρες. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, οι συγγενείς προχώρησαν σε διαμαρτυρία κλείνοντας την Πέτρου Ράλλη.

«Δεν μας άφηναν να βγούμε έξω»

«Το παιδί μου ήταν μέσα και μας είπε ότι έγιναν επεισόδια. Δεν τους άφηναν να βγουνε έξω, έβγαιναν καπνοί», κατήγγειλε μητέρα νεαρού που κρατείται.

Παράλληλα, δικηγόρος που βρισκόταν στο «Μελίνα Μερκούρη», ανέφερε ότι χρειάστηκε να δείξει την επαγγελματική του ταυτότητα για να μην προσαχθεί. «Έδειξα την επαγγελματική μου ταυτότητα και έτσι με άφησαν να φύγω. Έχει παραβιαστεί ο μισός ποινικός κώδικας με όλα αυτά που έγιναν»

«Δεν μας άφηναν να βγούμε έξω. Είδαμε κάποια άτομα να μπαίνουν μέσα και να πετούν δακρυγόνα. Εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα και ανοίξαμε μία πόρτα για να μπει αέρας…», σημείωσε με τη σειρά της νεαρή οπαδός.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια στου Ρέντη: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο αστυνομικός – «Υπέστη ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά» (Videos)

Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο της Νίκαιας, ο αστυνομικός υπέστη καρδιακή ανακοπή, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν έπειτα από 10 λεπτά.

«Κατά τις 23:25 υπέστη καρδιακή ανακοπή, έγινε ΚΑΡΠΑ και επανήλθε μετά από 10 λεπτά. Κατά τις 23:55 μετά από προσωρινή σταθεροποίηση με υψηλές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων έγινε χειρουργική διερεύνηση του τραύματος στον αριστερό μηρό», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Διαπιστώθηκαν εκτεταμένες μυϊκές καταστροφές, ανευρέθη και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2 cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων. Διαπιστώθηκε επίσης εκρηκτική κάκωση επιπολής μηριαίας αρτηρίας και φλέβας και κλάδων αυτών», επισημαίνεται μεταξύ άλλων.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, καταλήγει το ανακοινωθέν από τη Νίκαια.

Σημειώνεται ότι το νοσοκομείο την Πέμπτη δεν εφημέρευε, ωστόσο άνοιξε εκτάκτως το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για να υποδεχθεί τον 31χρονο σοβαρά τραυματία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter