Επιμένει να εγκαινιάζει και να επιθεωρεί λεωφορεία ο Καραμανλής!

Λεωφορεία ακούμε, λεωφορεία δεν βλέπουμε, λεωφορεία αποσύρονται ενώ άλλα παραμένουν ακινητοποιημένα χωρίς ανταλλακτικά και κλιμαστισμό.

Όπως φαίνεται δεν μαθαίνει από τα λάθη του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και σίγουρα θέλει να ξεχάσει τις ατυχείς στιγμές, τόσες πολλές που δεν τις λες και στιγμές. Μια πολιτική ζωή ολόκληρη!

Ενώ όλος ο κόσμος συνωστίζεται εν μέσω πανδημίας στα ΜΜΜ και ακόμα περισσότερο στα λεωφορεία, ενώ ακύρωσαν διαγωνισμό της προηγούμενης κυβέρνησης για παραλαβή 100άδων, να μην ξεχάσουμε και τα «εγκαίνια» που έκανε για τα σαπάκια από τη Λειψία στη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Καραμανλής συνεχίζει απτόητος την προπαγάνδα ελπίζοντας στη δύναμη της εικόνας…

Σήμερα παρευρέθη στη δοκιμαστική διαδρομή ηλεκτροκίνητου λεωφορείου στο αμαξοστάσιο του Ρουφ, το πέμπτο κατά σειρά που πραγματοποιεί το δρομολόγιο στη γραμμή 2 Παγκράτι- Κυψέλη.

Βέβαια ειδικός δεν είναι, εξάλλου εκεί στη Θεσσαλονίκη που πήγε για την άλλη επιθεώρηση ούτε κατάλαβε πως τα λεωφορεία από την Λειψία, κλιματιστικά δεν είχαν, προβλήματα είχαν, με τον καταλύτη επίσης πρόβλημα. Και τελικά ακριβά ήταν αφού στο κάτω-κάτω τη δουλειά τους δεν την έκαναν! Άσε που έγιναν σάουνες στον πρώτο καύσωνα.

Ούτε αυτό το είχε δει ο Κώστας Καραμανλής, αλλά έβγαλε τις φωτογραφίες που ήθελε παριστάνοντας πως κάνει έργο.

Και κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί ο κόσμος συνωστίζεται και ο υπουργός πηγαίνει να βγάλει φωτογραφίες θέλοντας να αποδείξει πως «κάτι γίνεται» και πως νοιάζεται.

Τόσος ντόρος για ένα λεωφορείο!

Μα, αν ήθελε να λύσει το πρόβλημα, θα το είχε κάνει αμέσως με την εκδήλωση της πανδημίας, έγκαιρα…

Αλλά δεν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο παρά μόνον για το πολιτικό κόστος. Ιδιαίτερα αν γίνουν εκλογές…

Εδώ κοτζάμ πρωθυπουργός πήγε στο Κερατσίνι να εγκαινιάσει το Κεντρο Υγείας που έγινε επί… ΣΥΡΙΖΑ!

Και οι δύο κρυφοκοιτάζουν στους ιδιώτες, τόσο στην Υγεία όσο και στις Μεταφορές…

Κι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητσοτάκης ξέχασε ότι εγκαινίαζε έργο του ΣΥΡΙΖΑ όταν πήγε στο Κέντρο Υγείας στο Κερατσίνι