Επιμένει ο Κασσελάκης: «Κάντε την καρδιά σας πέτρα και πάμε σε εκλογές στις 10 Μαρτίου»

Επιμένει ο Κασσελάκης: «Κάντε την καρδιά σας πέτρα και πάμε σε εκλογές στις 10 Μαρτίου»

Παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Συνέδριο, ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε επανεπιβεβαίωση από τη βάση. «Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ούτε στην εσωκομματική δημοκρατία υπάρχουν αδιέξοδα, κάντε ένα κουράγιο, κάντε την καρδιά σας πέτρα και δώστε λύση τώρα, εκλογές στις 10 Μαρτίου και άμεσες καταστατικές αλλαγές» είπε χαρακτηριστικά.

«Ευχαριστώ μέσα από τη ραγισμένη καρδιά μου όσους υποστηρίζουν ότι δεν χρειάζονται εκλογές, όμως αυτό δεν γίνεται» τόνισε αναφέροντας μέρος από την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Όσον αφορά στην ημερομηνία των νέων εσωκομματικών εκλογών, ο Στέφανος Κασσελάκης εξήγησε γιατί θέλει να γίνουν στις 10 Μαρτίου: «Επιτρέπεται από το καταστατικό μας εφόσον επίκειται διενέργεια εκλογών εθνικής εμβέλειας.

Δείτε επίσης – Παππάς: Ανανέωση εμπιστοσύνης σε Κασσελάκη αν δεν πάμε σε εκλογές

«Κάποιοι έχουν σχέδιο να πάμε σε ευρωεκλογές και εγώ να λιώνω τα παπούτσια μου και αυτοί να βγαίνουν στα κανάλια να βρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε και συμπλήρωσε:

«Κάποιοι έχουν σταυρώσει τα χέρια. Τι κάνουμε απέναντι σ’ αυτούς τους λίγους που θεωρούν τους εαυτούς τους ταγούς και καθοδηγητές; Τι κάνουμε εμείς οι πολλοί απέναντι στους λίγους που ήρθαν από διαδρόμους, γεύματα και μυστικούς δείπνους, που στην πλάτη μας παίζουν σκάκι επίδοξοι βασιλιάδες και βασίλισσες;».

«Σας αγαπώ πάρα πολύ, πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας, θα νικήσουμε» είπε κλείνοντας…

Δείτε επίσης – Ακρίτα: «Δεν γίνεται να κάνουμε εκλογές μέχρι να χάσει ο Κασσελάκης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter