Επιτελικό κράτος στα καλύτερά του – Aνεμβολίαστος από άποψη στην καμπάνια κατά του κορονοϊού

Επιτελικό κράτος στα καλύτερά του – Aνεμβολίαστος από άποψη στην καμπάνια κατά του κορονοϊού

Αυτό το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη εδώ και δύο χρόνια από την ώρα που ανέλαβε την εξουσία η Νέα Δημοκρατία οδεύει από «επιτυχία σε επιτυχία».

Τι να πει κανείς για τις φωτιές σε Εύβοια και Αττική που κατέκαψαν ένα μεγάλο μέρος των φυσικών πνευμόνων της Αθήνας, τι να πει κανείς για τον συντονισμό των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού που ενώ έπρεπε να είχαμε πιάσει το 70% εμβολιασμένων πολιτών στις αρχές του καλοκαιριού είμαστε ακόμη στο 54% παρά τις δημιουργικές προσθέσεις που κάνουν οι «σοφοί» του Μαξίμου.

Ούτε καν τους σωστούς πρεσβευτές κατά της πανδημίας δεν κατάφερε να χρησιμοποιήσει το πολυδιαφημισμένο μητσοτακικό επιτελικό κράτος. Πρωταγωνιστής της κυβερνητικής καμπάνιας το αγαπημένο παιδί του Μαξίμου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ας σημειωθεί ότι τους πρώτους αγώνες στην Ολυμπιάδα του Τόκιο τους έδωσε χωρίς το εθνόσημο στο στήθος, το οποίο έβαλε μετά την κατακραυγή στα social media.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς λοιπόν, δήλωσε στο Σινσινάτι ότι «Δεν έχω εμβολιαστεί. Δε μου έχει πει κανείς κάτι. Κανένας δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι’αυτό, αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να μπορώ να παίζω, οπότε δεν το έχω κάνει», στέλνοντας στον κάλαθο των αχρήστων την όποια πειθώ εξέπεμπε προς τους Ελληνες για την πρστασία τους από τον κορονοϊό.

Αν κατάφερε κάτι ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα ήθελε να πετύχει η καμπάνια. Θα ήταν ενδιαφέρον να μας μας απαντήσουν τα σαΐνια του Κυριάκου Μητσοτάκη αν τον ρώτησαν πριν τον χρησιμοποιήσουν στη συγκεκριμένη καμπάνια.

Αλλά σε τι να πρωτοαπαντήσει αυτό το επιτελικό κράτος, αφού η μία «επιτυχία» διαδέχεται την άλλη στη δύσμοιρη αυτή χώρα που της έτυχε να την κυβερνάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter