Επιτελικό μπάχαλο: Προβλήματα και στον προαστιακό – Ακινητοποιήθηκαν συρμοί

Επιτελικό μπάχαλο: Προβλήματα και στον προαστιακό – Ακινητοποιήθηκαν συρμοί

Τραγική είναι η κατάσταση στον προαστιακό σιδηρόδρομο, όπου το βράδυ της Πέμπτης ακινητοποιημένοι έμειναν συρμοί του Προαστιακού στις γραμμές μεταξύ των Σταθμών ΣΚΑ και Λαρίσης, λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση, με τους επιβάτες να βιώνουν τραγικές καταστάσεις, επιβεβαιώνοντας την εικόνα πλήρους κατάρρευσης στις δημόσιες συγκοινωνίες της χώρας.

Ενδεικτικά, και σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr το δρομολόγιο από Πειραιά για Κιάτο άργησε περισσότερο από τρία τέταρτα και επικρατούσε ένα πραγματικό μπαχαλο στο σταθμό Λαρίσης.
Σημειώνεται ότι θεωρητικά το τρένο θεωρητικά περνάει στις 22:35 αλλά οι ιθύνοντες δεν μπήκαν καν στο κόπο να ενημερώσουν.
Αφότου αγανακτισμένοι επιβάτες επιχείρησαν να βρουν έναν υπεύθυνο, ο οποίος ήταν απών, κατάφεραν να συνομιλήσουν με ένα άτομο στο κουβούκλιο στην άκρη της αποβάθρας 7, με τον τελευταίο να τους ενημερώνει πως το τρένο «θα έρθει όποτε έρθει».Τελικά, ένας ελεγκτής μίλησε πιθανότατα με τα κεντρικά, και ενημέρωσε πως το τρένο θα αργήσει.

 

Η πολύωρη ταλαιπωρία έρχεται λίγες ώρες μετά την είδηση ότι προβλήματα εμφανίστηκαν στην πολυδιαφημισμένη ως πλέον γρήγορη αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το περίφημο «Λευκό Βέλος», το οποίο κάνει την απόσταση Λάρισα – Αθήνα σε 2,5 ώρες.

Διαβάστε επίσης:

Πολύωρη ταλαιπωρία για τους επιβάτες στο πολυδιαφημισμένο «Λευκό Βέλος»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter