Επίθεση με καυστικό υγρό: Ξεσπά η αδερφή του 36χρονου – «Του πέταξε δίκιλο βάζο – Θα κάνει 25 χειρουργεία» (Video)

Επίθεση με καυστικό υγρό: Ξεσπά η αδερφή του 36χρονου – «Του πέταξε δίκιλο βάζο – Θα κάνει 25 χειρουργεία» (Video)
Φωτογραφία: Cretapost.gr

«Έχει τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και πλάτη» ενώ ο κερατοειδής χιτώνας του ματιού του έχει καεί, αναφέρει η αδερφή του 36χρονου που δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάση σύζυγό του στην Κρήτη, η οποία παρουσιάστηκε στην αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο. 

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με καυστικό υγρό: Πήρε προθεσμία για το Σάββατο η 38χρονη – Στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η αδερφή του 36χρονου το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ήταν διάρκειας 12 ωρών προσθέτοντας ότι θα χρειαστούν 25 παρόμοιες επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που υπέστη από την επίθεση με το καυστικό υγρό. «Θα μπει ξανά στο χειρουργείο σε 12 ημέρες, θα χρειαστούν 25 χειρουργεία» όπως αναφέρει.

«Μπήκαμε για το πρώτο χειρουργείο στις 7 το πρωί και βγήκαμε στις 6:30 το απόγευμα. Ο κερατοειδής χιτώνας του είναι καμένος και εκεί ο γιατρός είπε ότι θα πάμε σε μόσχευμα. Έχει τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και πλάτη» εξήγησε η αδερφή του 36χρονου.

Η ίδια, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι η 38χρονη «πέταξε ένα δίκιλο βάζο με την καυστική ουσία» στον αδερφό της σημειώνοντας ότι είδε το επίμαχο βάζο όταν πήγε στην ασφάλεια Ηρακλείου. «Είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρό από τις πισίνες. Έχει πει πάρα πολλά ψέματα» πρόσθεσε για την 38χρονη.

Κατήγγειλε, δε, ότι η 38χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, «έχει ξανακάνει παρόμοια πράγματα και στο παρελθόν» ενώ για τα κίνητρά της είπε ότι «ήταν ζήλια για να μην τον αφήσει ήσυχο. Είναι μυθομανής, επικίνδυνη, εμμονική και ζηλιάρα».

Στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα

Η μεταγωγή της 38χρονης στην ανακρίτρια έλαβε χώρα πριν από τις 8 το πρωί της Τετάρτης, με τη διαδικασία να χαρακτηρίζεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Με… διαδικασίες – εξπρές, οι αστυνομικοί οδήγησαν την 38χρονη στην ανακρίτρια από την πίσω πόρτα του κτιρίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega. Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε επίσης: Παραδόθηκε στις αρχές η 38χρονη- Τέσσερις μέρες μετά την επίθεση

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η -επί τέσσερις ημέρες άφαντη- γυναίκα πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου Ηρακλείου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης.

Η 38χρονη, όπως ήδη έχει δηλώσει, έχει ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» επειδή ανέφερε πως ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter