Βιτριόλι – Ηράκλειο: Παραδόθηκε στις αρχές η 38χρονη- Τέσσερις μέρες μετά την επίθεση

Βιτριόλι – Ηράκλειο: Παραδόθηκε στις αρχές η 38χρονη- Τέσσερις μέρες μετά την επίθεση
Φωτογραφία: Cretapost.gr

Παραδόθηκε στην Αστυνομία η 38χρονη γυναίκα που τα ξημερώματα του Σαββάτου έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.

Η 38χρονη παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές τέσσερις μέρες μετά την τέλεση της πράξης της ενώ από την Δευτέρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η 38χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretapost.gr, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης, πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου Ηρακλείου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της.

Η 38χρονη, όπως ήδη έχει δηλώσει, έχει ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» επειδή ανέφερε πως ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του.

Μάλιστα, αναμένεται να καταθέσει στις αρχές ότι δέχεται απειλές για την ζωή της ενώ θα παραδώσει ηχογραφημένες συνομιλίες και θα ζητήσει την προστασία τους.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί, ότι ο πατέρας της, με δηλώσεις του, στέκεται στο πλευρό του εν διαστάσει συζύγου της και θύμα της 36χρονης λέγοντας πως «η κόρη μου λέει ψέματα, δεν κακοποιήθηκε από τον σύζυγο της» ενώ ταυτόχρονα προέβη σε δημόσια έκκληση προς την κόρη του να παραδοθεί.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι – Ηράκλειο: Στο «μικροσκόπιο» το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς η 38χρονη που παραμένει άφαντη

Βιτριόλι – Ηράκλειο: Διαψεύδει την 38χρονη ο πατέρας της – «Ψέματα για τις απειλές, δεν δικαιολογείται» (Video)

Βιτριόλι – Ηράκλειο: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 38χρονη – Παραμένει εξαφανισμένη (Video)

Βιτριόλι – Ηράκλειο: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος – «Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ προστατεύει την 38χρονη» (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter