Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα δολοφονίας της Ιωάννας η Εφη Κακαράντζουλα 

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα δολοφονίας της Ιωάννας η Εφη Κακαράντζουλα 
Δίκη της υπόθεσης για την επίθεση με καυστικό υγρό από 37χρονη εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. Στο στιγμιότυπο η κατηγορούμενη κατά την είσοδό της στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, μίλησε. Η  Έφη Κακαράντζουλα κρίθηκε ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας  για την άγρια επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.  Η ανώτατη ποινή που αντιμετωπίζει είναι τα 15 χρόνια κάθειρξης

Εισαγγελέας: Της κατέστρεψε τη ζωή 

Πριν τη διάσκεψη του δικαστηρίου, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε το λόγο για να απαντήσει στα επιχειρήματα της υπεράσπισης της κατηγορουμένης ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση: 

«Η κατηγορούμενη δεν ήθελε να καταστρέψει το πρόσωπο της Ιωάννας, τη ζωή της κατέστρεψε. Ρίχνοντας στο πρόσωπο το καυστικό υγρό, αποδέχονταν ότι μπορεί να το εισπνεύσει, να το καταπιεί, να πάει στον τράχηλο και να πεθάνει», είπε ο εισαγγελέας στη δευτερολογία του και πρόσθεσε: «Ήταν εκδίκηση που έφθανε ακόμη και μέχρι την αποδοχή του θανάτου».

Επίθεση με βιτριόλι: Δεν ζητάει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας η κατηγορουμένη – Σήμερα η απόφαση

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter