Επίθεση στη Μόσχα: Ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 143 – Η Ρωσία «βλέπει» επαφές των τρομοκρατών με την Ουκρανία

Επίθεση στη Μόσχα: Ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 143 – Η Ρωσία «βλέπει» επαφές των τρομοκρατών με την Ουκρανία

Τέσσερις ύποπτοι για την τρομοκρατική επίθεση στον συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα, με μέχρι τώρα απολογισμό 143 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, συνελήφθησαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, ανέφερε η Ερευνητική Επιτροπή των ρωσικών αρχών στο κανάλι της στο Telegram.

«Ανδρες των ειδικών δυνάμεων στην περιοχή Μπριάνσκ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, συνέλαβαν τέσσερις υπόπτους που συμπεριλαμβάνονται μεταξύ εκείνων που διέπραξαν την τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall», αναφέρει η ανάρτηση. σύμφωνα με το RIA.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί και σχετικές φωτογραφίες ή βίντεο χωρίς να επιβεβιαιώνεται η αυθεντικότητά τους από ανεξάρτητες πηγές.

Όπως εκτιμά η ρωσική υπηρεσία πληροφοριών, FSB, μετά την τρομοκρατική επίθεση, τέσσερις ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτοκίνητο και να περάσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα, ισχυριζόμενη ότι “οι εγκληματίες είχαν επαφές στην Ουκρανία”. Οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν προπαρασκευασμένα όπλα που είχαν σε κρυψώνα.

https://twitter.com/i/status/1771494645182198010

Η Margarita Simonyan , αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT , με τη σειρά της, σημείωσε ότι οι ύποπτοι δεν έφτασαν στα σύνορα αλλά συνελήφθησαν εκατό χιλιόμετρα πριν από αυτά.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας, Μικαίλο Ποντόλιακ, δήλωσε την Παρασκευή ότι το Κίεβο δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση.

Νωρίτερα, η Ria επικαλούμενη μήνυμα στο Telegram του βουλευτή της Δούμας, Αλεξάντερ Κινστάιν, ανέφερε ότι δύο άτομα συνελήφθησαν στην περιοχή Bryansk της Ρωσίας μετά από καταδίωξη με αυτοκίνητο.

Διαρκώς ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός

Στους 143 ανέρχονται πλέον οι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην τρομοκρατική επίθεση που διαπράχθηκε χθες, Παρασκευή, σε αίθουσα συναυλιών κοντά στη Μόσχα, ανακοίνωσε σήμερα η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας, επικαλούμενη προκαταρκτικά στοιχεία, και προειδοποίησε ότι ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί. Επίσης οι τραυματίες ανέρχονται σε 121, εκ των οποίων περίπου 60 είναι σε σοβαρή κατάσταση.

https://twitter.com/i/status/1771462682664686063

https://twitter.com/i/status/1771491602915094646

Δημοσιογράφος της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης και επικεφαλής του Russia Today δήλωσε πως o απολογισμός των νεκρών από τη χθεσινή επίθεση σε συναυλιακό χώρο κοντά στη Μόσχα ανέρχεται πλέον σε 143, χωρίς να δίνει κάποια πηγή για την πληροφορία αυτή.

Δείτε επίσης

Μόσχα: Ρωσικά ΜΜΕ ανεβάζουν στους 143 τους νεκρούς από την τρομοκρατική επίθεση – Συνελήφθησαν οι δράστες, ανακοίνωσαν οι αρχές

Πούτιν – Λουκασένκο: Προανήγγειλαν συνεργασία στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας

Πούτιν: Παραμένει «άφωνος» μετά το μακελειό στη Μόσχα – Πώς είχε χαρακτηρίσει τις προειδοποιήσεις των ΗΠΑ

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter