Επίθεση στην Ερμού: Η 20χρονη λιποθύμησε μετά το χτύπημα στην καρωτίδα – «Για 3 λεπτά δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη» (Video)

Επίθεση στην Ερμού: Η 20χρονη λιποθύμησε μετά το χτύπημα στην καρωτίδα – «Για 3 λεπτά δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη» (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Ερμού όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε 20χρονη γυναίκα, χτυπώντας τη με γροθιές στο πρόσωπο και την καρωτίδα.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε επιτεθεί ξανά σε γυναίκα, είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος

«Της επιτέθηκε με τόση δύναμη και μανία στο πρόσωπο και στην καρωτίδα. Πήρε και ένα τμήμα από το κεφάλι, έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε», περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.

Δείτε επίσης: Νέο σοκαριστικό περιστατικό στην Ερμού – «Της επιτέθηκε στο πρόσωπο και την καρωτίδα»

Ένας λατερνατζής που ήταν παρών στο περιστατικό, τη βοήθησε να μεταφερθεί σε σκαλάκια για να καθίσει και να ηρεμήσει «H κοπέλα λιποθύμησε μετά το περιστατικό, την τραβήξαμε στην άκρη με τον σύντροφό της και της δώσαμε νερό. Δεν ασχοληθήκαμε με τον δράστη, ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβαν».

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν και ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος έκανε γυρίσματα εκείνη την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος μίλησε στον ALPHA «για 2 – 3 λεπτά, η κοπέλα δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη», ενδεικτικό του σοκ μετά την επίθεση που δέχθηκε, ενώ προσέθεσε πως «με αναστάτωσε ως πατέρα αυτό το περιστατικό».

«Μιλάμε για μία νεαρή κοπέλα, στην ηλικία της κόρης μου αλλά και μικρότερα παιδιά κατακλύζουν την Ερμού. Το κορίτσι αιφνιδιάσθηκε, ήταν με τον φίλο της, χτυπήθηκε από τον συγκεκριμένο άνδρα και δεν μπόρεσε κανένας να αντιδράσει. Δεν θέλω να πω στα παιδιά να μην κυκλοφορούν, αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν πολύ μεγάλοι κίνδυνοι», είπε.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν έναν νεαρό άνδρα λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο της επίθεσης, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και στη συνέχεια, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Δείτε επίσης: Χαλκίδα: Εκβιασμοί επιχειρηματιών και «λεία» 95.600 ευρώ – Έτσι δρούσε το κύκλωμα εφοριακών

Εταιρεία «δολοφόνων» με «πιστόλια» κύκλωμα εφοριακών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter