Εργαζόμενος στο σταθμαρχείο Λάρισας γκρέμισε το αφήγημα της κυβέρνησης παρουσία του υφυπουργού Παπαδόπουλου (Video)

Εργαζόμενος στο σταθμαρχείο Λάρισας γκρέμισε το αφήγημα της κυβέρνησης παρουσία του υφυπουργού Παπαδόπουλου (Video)

Με τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, συνεχίζεται η «γαλάζια» προπαγάνδα για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, για να καλυφθούν οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, ωστόσο το μόνο που πέτυχαν ήταν να γίνει ρεζίλι ον κάμερα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος άνθρωπος που μιλούσε για ασφάλεια στα τρένα, μετέβη – μετά τον Αλέξη Τσίπρα – στο σταθμαρχείο Λάρισας, προκειμένου να «πείσει» τους δημοσιογράφους αλλά και την κοινή γνώμη ότι η τηλεδιοίκηση… (εννοώντας τον πίνακα χειρισμού) λειτουργούσε, αλλά «δεν χρησιμοποιήθηκε». Όμως, εργαζόμενος εκείνη την ώρα στον σταθμό της Λάρισας διέψευσε εκκωφαντικά το κυβερνητικό αφήγημα για την τηλεδιοίκηση «αδειάζοντας» σε ζωντανή σύνδεση τον παρόντα υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση, αλλά ένα τοπικό σύστημα ελέγχου.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο εργαζόμενος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, οι κύριοι Γεραπετρίτης και Καραμανλής περιέγραφαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα ως… λειτουργική από το 2022, και επέμεναν πως λειτουργούσε μέχρι και μία ώρα πριν από το δυστύχημα.

 

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Παίζουν με τις λέξεις, βαφτίζουν «τηλεδιοίκηση» έναν τοπικό πίνακα σταθμάρχη


«Κωλοτούμπα» Γεραπετρίτη στη Βουλή για το καμένο σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα



Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter