Ερρικα Πρεζεράκου: Το… χορευτικό βιογραφικό που την έκανε αντιπεριφερειάρχη Παιδείας

Ερρικα Πρεζεράκου: Το… χορευτικό βιογραφικό που την έκανε αντιπεριφερειάρχη Παιδείας

Μια έκπληξη είχε η ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών Αττικής. Ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, γνωστός για πολλά… κατορθώματα, επέλεξε ως αντιπεριφερειάρχη Παιδείας την Έρρικα Πρεζεράκου.

Επειδή μας έκανε εντύπωση, κοιτάξαμε λίγο το βιογραφικό της αθλήτριας, τηλεπερσόνας, χορεύτριας  κ.λπ. κυρίας Περζεράκου να δούμε τι σχέση έχει με την Παιδεία, επειδή το θέμα αφορά εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς της Αττικής.

Σύμφωνα με το προεκλογικό βιογραφικό της, που έχει δημοσιευτεί και στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (2 Οκτωβρίου 2023) «Σπούδασε Παιδαγωγικά, Διοίκηση και Βιωματικές Μορφές Ψυχοθεραπείας».

Σύμφωνα με παλαιότερα θετικά για αυτήν δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν σε lifestyle σάιτ: «Σπούδασε χορογραφία στο Imperial Society of Teachers of London, αλλά και Διοίκηση και Marketing στο Deree College».

Και στο δικό της σάιτ prezerakou.gr «Σπούδασε Μanagement και Εναλλακτικές μορφές Ψυχοθεραπείας», χωρίς να αναφέρεται πού σπούδασε.

Από όσο γνωρίζουμε οι «Εναλλακτικές μορφές Ψυχοθεραπείας», δεν διδάσκονται σε αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Επίσης το «Imperial Society of Teachers of London» είναι προφανώς το Imperial Society of Teachers of Dancing, δηλαδή μια σχολή για δάσκαλους χορού στο Λονδίνο.

Εντυπωσιακές λοιπόν οι σπουδές της νέας αντιπεριφερειάρχη Παιδείας. Στο πνεύμα των «μη κρατικών» ΑΕΙ που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση.

Βεβαίως η κυρία Έρρικα Πρεζεράκου έχει άλλο ένα μεγάλο ατού στο βιογραφικό της. Εχει κερδίσει τον τηλεοπτικό διαγωνισμό «Dancing with the Stars», μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Χαρδαλιάς: Βίος και πολιτεία, καταδίκες, γκάφες και ψέματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter