Ερρίκος Ντυνάν: Ο Λοβέρδος σε πρωτοφανείς γελοιότητες στην Εξεταστική για την Υγεία

Ερρίκος Ντυνάν: Ο Λοβέρδος σε πρωτοφανείς γελοιότητες στην Εξεταστική για την Υγεία

Στην Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία εξετάστηκε ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, εν μέσω κατηγοριών ότι επί των ημερών του «έσκαψε το λάκκο» του «Ερρίκος Ντυνάν», προωθώντας τροπολογίες που είχαν ως στόχο το ξεπούλημά του Κοινωφελούς Ιδρύματος.

Μετά από τον θρησκευτικό όρκο ο Λοβέρδος ζήτησε από τον πρόεδρο να διευκρινίσει πότε θα γίνει το διάλειμμα γιατί θέλει να μιλήσει και στην Ολομέλεια. Στη συνέχεια όμως, έκανε μία τοποθέτηση που σίγουρα μόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορούσε να κάνει, με δημοσιογράφους και πολιτικούς να κάνουν λόγο για πρωτοφανή γελοιότητα.

«Μου είχε προξενήσει εντύπωση πως όταν έγινε κατάθεση του πρώτου μάρτυρα, υπήρχε η σχετική μπάρα στο site της Βουλής, αλλά τώρα δεν υπάρχει» είπε, ζητώντας ίση μεταχείριση. Ο πρώην υπουργός ζήτησε ουσιαστικά για να μιλήσει να υπάρχει στο site της Βουλής κάτω από το πρόσωπό του, μπάρα που να αναφέρει ότι εξετάζεται ο ίδιος.

«Καλά θα ήταν να γινόταν και στα υπόλοιπα κανάλια αυτό…» γιατί «δεν θέλει ο ΣΚΑΙ, δεν θέλει ο ΑΝΤ1…» σχολίασε ο κ. Νικολόπουλος, με τον μάρτυρα να συνεχίζει στο πλαίσιο παραλογισμού, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα μιλήσει μέχρι να βγει η μπάρα… «Εμείς παίζουμε κάνα ρόλο ή είμαστε βουβά πρόσωπα;» διερωτήθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος, λέγοντας μάλιστα πως ο Λοβέρδος διατελεί χρέη προέδρου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter