ΕΡΤ: Άλλοι καιροί, άλλα ήθη με… συγκεκριμένες εταιρείες παραγωγής!

ΕΡΤ: Άλλοι καιροί, άλλα ήθη με… συγκεκριμένες εταιρείες παραγωγής!

Προφανώς η αξιοκρατία δεν παίζει και μεγάλο ρόλο στη σημερινή ΕΡΤ αφού πλέον τις σειρές εγκρίνουν οι εταιρείες παραγωγής όχι κάποια συγκεκριμένη εσωτερική διαδικασία με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Ως τώρα στην ΕΡΤ ίσχυε μια συγκεκριμένη διαδικασία για να τηρηθεί η αξιοκρατία και τα ποιοτικά κριτήρια όσον αφορά την επιλογή των σειρών του προγράμματος.

Μπορεί να υπήρχε προσπάθεια παρεμβάσεων αλλά η διαδικασία ήταν συγκεκριμένη. Ξεκινούσε από την επιτροπή σεναρίου, συνέχιζε στην επιτροπή κοστολογίου και εάν περνούσε τα στάδια αυτά ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ προχωρούσαν στην επίσημη έγκριση της πρότασης.

Μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων είχε και εκείνο μια συμμετοχή, αφού σε ορισμένες περιπτώσεις απέτρεπε μη αξιοκρατικές ενέργειες.

Αλλά τώρα φύσηξε ο γαλάζιος άνεμος και όπως φαίνεται παρά το ότι εγκρίνουν οι επιτροπές, οι προτάσεις ξαφνικά «κόβονται».

Και αν πιστέψουμε αυτά που λέγονται εδώ και τέσσερα γαλάζια χρόνια η έγκριση των σειρών δίνεται από συγκεκριμένες εταιρείες παραγωγής και η αξιοκρατία και τα ποιοτικά κριτήρια επαφίενται στην ιδιωτική πρωτοβουλία…

Είναι και αυτή μια «ιδιωτικοποίηση»!

Άλλοι καιροί, άλλα ήθη

Διαβάστε επίσης:

Η Όλγα Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Κύρτσος για Τσακαλώτο: Έχει κι αυτός το πρόβλημά του που δεν αφορά κανένα!

Έγκλημα Τέμπη: «Μπάζωσαν το σημείο, εξαφάνισαν βαγόνια» – Τι αναφέρει για τα χημικά το αποκαλυπτικό πόρισμα που κατατέθηκε

Greek Mafia: Νέα επιβεβαίωση του Documento για τα κινητά που αποκάλυπταν σχέσεις με την ΕΛΑΣ αλλά δεν ελέγχθηκαν

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter