Έρχεται το Smart Urbanshadow

Έρχεται το Smart Urbanshadow

Το Urbanshadow παρουσιάζει η Smart και με αυτή την έκδοση αποχαιρετά τον συμβατικό τρόπο μετακίνησης, καθώς σε λίγα χρόνια, ο εξηλεκτρισμός θα αποτελεί το Α και το Ω.

Το αυτοκίνητο ενισχύεται με χαρακτηριστικά Brabus στην εξωτερική του εμφάνιση, τα οποία περιλαμβάνονται και στις τρεις εκδόσεις, coupe, cabrio και forfour.

Το αυτοκίνητο διατίθεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο twinamic, ενώ η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 cc απόδοσης 71 ίππων (52kW) και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο turbo των 898 cc απόδοσης 90 ίππων (66kW), αμφότεροι βενζίνης.

Με το σπορ πακέτο «Sleek Style», περιλαμβάνονται ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, σχεδίασης οκτώ ακτίνων σχήματος Υ σε μαύρο χρώμα, σπορ ανάρτηση, χαμηλωμένη κατά 10 mm, σπορ 3άκτινο, δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με paddles για την αλλαγή σχέσεων και σπορ πεντάλ από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία.

Συνδυάζεται με δύο πακέτα εξοπλισμού, το «Light Package» που περιλαμβάνει ατμοσφαιρικό φωτισμό, κεντρικό υποβραχιόνιο και πρόσθετο όργανο με ρολόι και στροφόμετρο, καθώς και τον εξοπλισμό led & sensors και το «Technology» που περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα υποβοήθησης πέδησης Active Brake Assist και σύστημα Cool & Media.

Το πακέτο LED & sensor περιλαμβάνει:

-Προβολείς αλογόνου H4 με λειτουργία Welcome, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και πίσω φώτα τεχνολογίας LED

-Προβολείς ομίχλης με φωτισμό αλλαγής κατεύθυνσης

-Αισθητήρα βροχής και φωτός

Το πακέτο Cool & Media περιλαμβάνει:

-Αυτόματο σύστημα κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα

-smart Media-System με οθόνη αφής επτά ιντσών, θύρα AUX-/USB, φωνητικό χειρισμό, διεπαφή Bluetooth με σύστημα ανοικτής ακρόασης, Mirror-Link, audio streaming, MirrorLink και σύστημα πλοήγησης

Τέλος, στον βασικό εξοπλισμό, μπορεί να προστεθεί και η πανοραμική γυάλινη οροφή.

Πηγή: Smart

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter