Έσσεξ: Αυτό είναι το ζευγάρι που συνελήφθη ως ύποπτο για το φορτηγό

Έσσεξ: Αυτό είναι το ζευγάρι που συνελήφθη ως ύποπτο για το φορτηγό

Στη δημοσιότητα βγήκαν τα στοιχεία των δύο νέων συλληφθέντων που θεωρούνται ύποπτοι για το θάνατο των 39 ανρθρώπων μέσα στο φορτηγό – ψυγείο στο Έσσεξ.

Τι φωτογραφίες έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail. Πρόκειται για την 38χρονη Τζοάνα και τον 38χρονο Τόμας Μάχερ, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για εμπορία ανθρώπων και ανθρωποκτονία. 

Μιλώντας στην Daily Mail, το ζευγάρι είχε δηλώσει ότι πούλησε την καμπίνα του φορτηγού, που βρέθηκαν 39 πτώματα, πριν από έναν χρόνο σε μια εταιρεία στην Ιρλανδία. Η αστυνομία μετά από έφοδο στο αξίας 400.000 λιρών σπίτι τους, τους συνέλαβε.

Σύμφωνα με δηλώσεις γειτόνων του ζευγαριού, το ζευγάρι έχει τρία παιδιά. Ο Τόμας είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης μεταφορών και η σύζυγός του Τζοάνα εργάζεται ως κομμώτρια. 

 «Είμαι συγκλονισμένος. Ξέρω καλά την οικογένεια. Ο Τομ αγαπά πραγματικά τα αυτοκίνητά του» είπε μιλώντας στην Mailonline, ένας γείτονας του ζευγαριού.

Παράλληλα, τα βρετανικά μέσα μεταδίδουν το συγκλονιστικό μήνυμα που φέρεται να έστειλε μια 26χρονη από το Βιετνάμ στη μητέρα της, λίγο πριν χάσει τη ζωή της μέσα στο φορτηγό. «Μαμά σ’ αγαπώ, και τον μπαμπά πολύ. Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω», έγραψε σε ένα από αυτά η νεαρή.

Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως η νεαρή κοπέλα είναι ένα από τα θύματα, τότε δεν ισχύει η πληροφορία πως και τα 39 θύματα ήταν Κινέζοι υπήκοοι. 

Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter