Έσσεξ: Συγκλονίζει το μήνυμα 26χρονης που φέρεται να ήταν μέσα στο φορτηγό: «Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Έσσεξ: Συγκλονίζει το μήνυμα 26χρονης που φέρεται να ήταν μέσα στο φορτηγό: «Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Με τις έρευνες να συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι για το θάνατο των 39 ανθρώπων, η οικογένεια μιας 26χρονης από το Βιετνάμ εκφράζει τους φόβους της πως η κόρη τους βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα του φορτηγού στο Έσσεξ.

Όπως μεταδίδει η Mirror, η 26χρονη Pham Thi Tra My αναζητούσε μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό. Η οικογένειά της κατέβαλε το ποσό των 30.000 λιρών για να μεταφερθεί λαθραία στη Βρετανία. Ωστόσο, έχουν χαθεί τα ίχνη της κόρης τους από τις 22 Οκτώβρη. Στο τελευταίο μήνυμα που τους έστειλε έγραφε:

«Λυπάμαι μαμά, ο δρόμος μου για το εξωτερικό δεν πέτυχε», «Μαμά σ’ αγαπώ, και τον μπαμπά πολύ. Πεθαίνω επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω».

Διαβάστε επίσης: Έσσεξ: Αυτό είναι το ζευγάρι που συνελήφθη ως ύποπτο για το φορτηγό

Η μητέρα της 26χρονης υποστηρίζει ότι η κόρη της ταξίδεψε στην Κίνα για να μπορέσει να φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή. Η οργάνωση Hoa Nghiem μέσω social media ανήρτησε φωτογραφία της νεαρής. Στην ανάρτηση σημειώνεται πως υπάρχουν ακόμα έξι άνθρωποι από το Βιετνάμ που μπορεί να βρίσκονταν μέσα στο φορτηγό στο Έσσεξ.

Δύο ακόμη συλλήψεις

Την ίδια ώρα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, Πέρα από τη σύλληψη του 25χρονο Μο Ρόμπινσον, του οδηγού του φορτηγού, η αστυνομία προχώρησε σε δύο ακόμη συλλήψεις. Συγκεκριμένα, συνέλαβε ένα ζευγάρι, την Τζοάνα Μάχερ και τον σύζυγό της, Τόμας. 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι μέσα στο φορτηγό του Έσσεξ φέρεται να βρίσκονταν 39 άτομα κινεζικής καταγωγής, κάτι που φαίνεται να ανατρέπεται αν αποδειχθεί ότι στο κοντέινερ βρίσκονταν και άτομα από το Βιετνάμ. Εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών της Κίνας υπογράμμισε ότι η βρετανική αστυνομία δεν έχει επαληθεύσει ακόμα την εθνικότητα των θυμάτων. 

Οι σοροί 11 θυμάτων έχουν μεταφερθεί ήδη στο νεκροτομείο προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, φέρονται να πέθαναν από το ψύχος αφού η θερμοκρασία μέσα στο κοντέινερ μπορεί να είχε φτάσει μέχρι και τους -25 βαθμούς Κελσίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter