Εθνικό Θέατρο Bazaar αντικειμένων πωλητηρίου, από 11 έως 27 Μαρτίου

Εθνικό Θέατρο Bazaar αντικειμένων πωλητηρίου, από 11 έως 27 Μαρτίου

Το θέατρο στην καθημερινή ζωή

Φέρνει την αγάπη μας για το θέατρο στην καθημερινότητά σας. Δίνει νέα ζωή στα όνειρα που γεννιούνται στη σκηνή και κρατά την ανάμνηση της θεατρικής εμπειρίας ζωντανή, όταν τα φώτα σβήσουν.

Το πωλητήριο – e-shopτου Εθνικού Θεάτρου ανακαλύπτει τη χρηστική διάσταση της καλλιτεχνικής δημιουργίας για να αγγίξει με το φως της τέχνης μας κάθε ώρα της ημέρας…, στο σπίτι, στο γραφείο ή στην έξοδο. Από 11 έως 27 Μαρτίου καλωσορίζει την άνοιξη με μοναδικές προσφορές που φέρνουν το θέατρο στην καθημερινή ζωή σε ακόμη πιο προσιτή τιμή.

Ανακαλύψτε επιλεγμένα προϊόντα των πλούσιων συλλογών του, όπως αντικείμενα τέχνης και σύγχρονου design, εκδόσεις, είδη ένδυσης και αξεσουάρ για κάθε ηλικία σε τιμές Bazaar για λίγες μόνο ημέρες.

Αποκτήστε T-shirts, κοσμήματα, βιβλία, προγράμματα αγαπημένων παραστάσεων, είδη γραφείου και χρηστικά αντικείμενα για τους μικρούς μας φίλους σε εκπληκτικές προσφορές με έκπτωση έως 70%.

Οι αγορές πραγματοποιούνται μέσω του e-shop του Εθνικού Θεάτρου και των φυσικών σημείων πώλησης: πωλητήρια στο κτήριο Τσίλλερ (Tετάρτη με Κυριακή 16:00 – 23:00) και στο Θέατρο Rex (Tετάρτη με Κυριακή 18:00-23:00).

Πληροφορίες – Αγορές

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter