Ετοιμάζεται το δεύτερο επεισόδιο του FCA What’s Behind

Ετοιμάζεται το δεύτερο επεισόδιο του FCA What’s Behind

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς είναι στον αέρα, με τις δοκιμές να γίνονται στις υψηλές θερμοκρασίες της Νότιας Αφρικής.

Εκεί πραγματοποιούνται δοκιμές σε συνθήκες καύσωνα και η περιοχή που επιλέχτηκε είναι το Άπινγκτον. Στα πολύ θερμά κλίματα, σημασία έχει η απόδοση του κινητήρα και ειδικότερα του συστήματος ψύξης και του κλιματισμού.

Τα οχήματα στέλνονται από το Τορίνο, έχοντας εγκατεστημένα όλα τα μετρητικά όργανα και οι δοκιμαστές/τεχνικοί αναλύουν επί τόπου τα στοιχεία. Όλα τα συστήματα παρατηρούνται και ελέγχονται και συνήθως, κάθε κύμα δοκιμών περιλαμβάνει 12 οχήματα με 20 τεχνικούς.

Η Νότια Αφρική επιλέχτηκε για μια σειρά από λόγους και ένας εξ αυτών είναι η διαθεσιμότητα καυσίμων που έχουν χαρακτηριστικά με εκείνα που βρίσκει κανείς στην Ευρώπη, κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει πχ. στη Βραζιλία.

Στο Άπινγκτον, υπάρχει πιθανότητα να συναντήσει κανείς αυτοκίνητα όλων των τύπων, καμουφλαρισμένα και με πινακίδες από διάφορες χώρες. Κοινό χαρακτηριστικό, το ειδικό σήμα κυκλοφορίας σε έναν δρόμο 55 χιλιομέτρων, όπου δεν υπάρχει όριο ταχύτητας και συχνά τα αυτοκίνητα ξεπερνούν τα 200 χ.α.ω.

Πηγή: FCA

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter