Ετοιμάζουν την «μετά Μητσοτάκη εποχή» στη Νέα Δημοκρατία;

Ετοιμάζουν την «μετά Μητσοτάκη εποχή» στη Νέα Δημοκρατία;

Μπορεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει προσπαθήσει να ελέγξει την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, τους μηχανισμούς του κόμματος, τον επιχειρηματικό κόσμο και ό,τι είναι δυνατόν και ενδεχομένως με όλα τα μέσα για να διατηρηθεί στην εξουσία αλλά όπως φαίνεται η πραγματικότητα προκαλεί μεγάλες ανησυχίες στο νυν κυβερνητικό κόμμα.

Τόσο οι εν πολλοίς βουβές αλλά και φανερές αντιδράσεις (θυμίζουμε τις αντιδράσεις στις τραγικές φωτιές), η αγανάκτηση του κόσμου αλλά και τα διαρκή φάουλ και οι αποτυχίες έχουν στείλει τα μηνύματά τους στα στελέχη του κόμματος που βλέπουν το έδαφος να φεύγει γρήγορα κάτω από τα πόδια τους.

Αν και υπήρχαν κατά καιρούς οι πληροφορίες για τις κινήσεις αυτές, μια αποκάλυψη κάνει με ανάρτησή του στο facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Όπως αναφέρει με αρκετή μυστικότητα συναντήθηκαν σε ιδιωτικό χώρο επτά έμπειροι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, δύο εξ αυτών με μικρή καθυστέρηση. Σύμφωνα με τον ίδιο συζήτησαν επί τρεισήμισι ώρες για πολλά θέματα, όλα της επικαιρότητας.

Μεταξύ αυτών και η πανδημία αλλά κυρίως «που πάμε από εδώ και πέρα;»

«Οι περισσότεροι ( που ήταν άλλωστε και από την περιφέρεια) περιέγραψαν με μελανά χρώματα  τις αντιδράσεις του κόσμου στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Και κυρίως τη φτώχεια που εξαπλώνεται γρήγορα. Ονόματα δεν θα πω, βέβαια. Άλλωστε οι παρευρισκόμενοι δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπήρχε στις τάξεις τους κι ένας “πρόθυμος λαθρακουστής”. Που πιθανόν να μετέφερε τα πάντα όσα ειπώθηκαν πριν λίγες μέρες στο Μαξίμου. “Δεν μας νοιάζει όμως”, μου είπε ένας από τους παρευρισκόμενους.” Τόσο το καλύτερο. Να ξέρουν από πρώτο χέρι τι γίνεται» συμπληρώνει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter