Έτοιμη για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο η Nissan

Έτοιμη για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο η Nissan

Η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει συνολικά 14 μοντέλα, σε ένα event που θα διαρκέσει από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου.

Μεταξύ αυτών η Nissan θα αποκαλύψει τα IMk, Nissan LEAF e +, Serena e-POWER, GT-R και το νέο Skyline που εξοπλίζεται με το σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT 2.0.

Nissan IMk

Το Nissan IMk είναι ένα αστικό μεταφορικό μέσο, με τεχνολογίες αιχμής και την επιτάχυνση ενός EV σε ένα συμπαγές αμάξωμα. Είναι ένα κομψό όχημα σχεδιασμένο να απαλλάξει τον οδηγό από το άγχος, προσφέροντας ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα EV. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού ProPILOT και απρόσκοπτες λειτουργίες συνδεσιμότητας, το IMk προσφέρει μια οπτική στο πώς τα αστικά οχήματα μπορεί να φαίνονται στο εγγύς μέλλον.

Serena e-POWER

Έχοντας ανανεωθεί από τον περασμένο Αύγουστο, το Serena διαθέτει στάνταρ στον εξοπλισμό του μια παλέτα έξυπνων τεχνολογιών ασφάλειας, ως ένα βασικό στοιχείο του Nissan Intelligent Mobility. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, βοηθούν στην παρακολούθηση της ασφάλειας περιμετρικά του οχήματος, παρεμβαίνοντας όταν είναι απαραίτητο. Η ανανεωμένη μάσκα εμπρός, επικοινωνεί με αποτελεσματικό τρόπο τις κορυφαίες ιδιότητες του Serena και του χαρίζει ένα ιδιαίτερα σπορ χαρακτήρα.

Νέο Nissan Skyline

Το νέο Skyline HYBRID προσφέρεται πλέον με στάνταρ το Pro-PILOT 2.0, το πρώτο σύστημα υποβοήθησης οδηγού στον κόσμο, που συνδυάζει την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους, με την οδήγηση χωρίς χέρια στο τιμόνι σε μια λωρίδα κυκλοφορίας. Το ProPILOT 2.0 λειτουργεί σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης του οχήματος για να βοηθήσει στο χειρισμό του αυτοκινήτου, σύμφωνα με μια προκαθορισμένη διαδρομή, σε καθορισμένους δρόμους.

Nissan LEAF e+

Προσφέρει περισσότερη αυτονομία και μεγαλύτερες επιδόσεις με ένα νέο κινητήρα. Η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας και πυκνότητας, προσφέρει πρόσθετη εμβέλεια άνω του 40% (έως 458 χιλιόμετρα σύμφωνα με το πρότυπο WLTC Japan).

Nissan GT-R

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Nissan θα παρουσιάσει το ανανεωμένο μοντέλο της επετειακής έκδοσης των πενήντα χρόνων, το Nissan GT-R 50th Anniversary , καθώς και το Nissan GT-R NISMO 2020.

Nissan GT-R 50th Anniversary: Η εν λόγω έκδοση διατίθεται με αποκλειστικά εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία και θα προσφέρεται σε χρωματικούς συνδυασμούς, οι οποίοι θα αντιπροσωπεύουν τα κατορθώματα του GT-R στο ιαπωνικό GP.

Nissan GT-R NISMO 2020: Έχει πολλές τεχνολογίες, εμπνευσμένες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με γνώμονα τη βελτίωση της απόδοσής του μέσω της αεροδυναμικής, της ανάρτησης, των συστημάτων μετάδοσης, αλλά και κίνησης, δημιουργώντας ένα απόλυτα ισορροπημένο μηχάνημα οδήγησης. Με νέους αγωνιστικού τύπου στροβιλοσυμπιεστές, βελτιωμένο έλεγχο αλλαγής σχέσεων, ελαφρύτερα εξαρτήματα, μειωμένη συνολική μάζα και αναβαθμίσεις στα φρένα, τους τροχούς και τα ελαστικά, το Nissan GT-R NISMO 2020 κατάφερε να μειώσει κατά 2,5δλ.τον χρόνο στην πίστα δοκιμών και εξέλιξης της Nissan.

Πηγή: Nissan

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter