Έτοιμη η εντός ΚΙΝΑΛ «Ανανεωτική Αριστερά»

Τη δημιουργία της πολιτικής κίνησης «Ανανεωτική Αριστερά» ανακοινώνουν την Τρίτη 7 Μαΐου και ώρα 13:00 τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της νέας κίνησης.

Όπως είχε γράψει το Documento, τα μέλη της ΔΗΜΑΡ που διαφώνησαν με την απόφαση του Θανάση Θεοχαρόπουλου να αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ, μετά τη διαγραφή του από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, πήραν αυτή την απόφαση κρίνοντας επιβεβλημένη τη συγκρότηση της νέας πολιτικής κίνησης, στο πλαίσιο του Κινήματος Αλλαγής.

Την Τρίτη, θα δοθούν στη δημοσιότητα η Διακήρυξη, το σήμα και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της νέας κίνησης και θα αναλυθούν οι λόγοι που επέβαλαν τη συγκρότησή της.

Μετά τη συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ και την υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου, την οποία τόσο η Φώφη Γεννηματά, όσο και κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ, χαρακτήρισαν ως «συναλλαγή», αλλά και τη ΔΗΜΑΡ ως «κόμμα - σφραγίδα», το Κίνημα και κυρίως τα προερχόμενα από την ανανεωτική αριστερά στελέχη του περνούν στην αντεπίθεση, ιδρύοντας την «Ανανεωτική Αριστερά», ως συνεργαζόμενη με το ΚΙΝΑΛ πολιτική κίνηση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.