Έτοιμη η εντός ΚΙΝΑΛ «Ανανεωτική Αριστερά»

Έτοιμη η εντός ΚΙΝΑΛ «Ανανεωτική Αριστερά»

Τη δημιουργία της πολιτικής κίνησης «Ανανεωτική Αριστερά» ανακοινώνουν την Τρίτη 7 Μαΐου και ώρα 13:00 τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της νέας κίνησης.

Όπως είχε γράψει το Documento, τα μέλη της ΔΗΜΑΡ που διαφώνησαν με την απόφαση του Θανάση Θεοχαρόπουλου να αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ, μετά τη διαγραφή του από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, πήραν αυτή την απόφαση κρίνοντας επιβεβλημένη τη συγκρότηση της νέας πολιτικής κίνησης, στο πλαίσιο του Κινήματος Αλλαγής.

Την Τρίτη, θα δοθούν στη δημοσιότητα η Διακήρυξη, το σήμα και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της νέας κίνησης και θα αναλυθούν οι λόγοι που επέβαλαν τη συγκρότησή της.

Μετά τη συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ και την υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου, την οποία τόσο η Φώφη Γεννηματά, όσο και κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ, χαρακτήρισαν ως «συναλλαγή», αλλά και τη ΔΗΜΑΡ ως «κόμμα – σφραγίδα», το Κίνημα και κυρίως τα προερχόμενα από την ανανεωτική αριστερά στελέχη του περνούν στην αντεπίθεση, ιδρύοντας την «Ανανεωτική Αριστερά», ως συνεργαζόμενη με το ΚΙΝΑΛ πολιτική κίνηση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter