Έτοιμη η περιορισμένη έκδοση Mercedes EQC Edition 1886

Έτοιμη η περιορισμένη έκδοση Mercedes EQC Edition 1886

Την περιορισμένη έκδοση Mercedes EQC Edition 1886 παρουσιάζει η γερμανική εταιρεία, με το αυτοκίνητο να έχει όμορφο σχεδιασμό εξωτερικά και εσωτερικά.

Επιπλέον το μοντέλο προσφέρεται με φιλικές προς τον πελάτη υπηρεσίες, τη στιγμή που μπορεί να υπάρξει έκππωση κατά τη διάρκεια φόρτισης στο δίκτυο ΙΟΝΙΤΥ.

Εξωτερικά το όχημα διακρίνεται από τη μαύρη γρίλια, που περιμετρικά περιβάλλεται από μαύρη μεταλλική απόχρωση. Μάλιστα, η EQC Edition 1886 έρχεται σε απόχρωση ασημί μεταλλική. Περισσότερες αποκλειστικές λεπτομέρειες αφορούν το μαύρο μεταλλικό λογότυπο EQC Edition 1886 στο μαρσπιέ και οι 10 ακτίνων, 20 ιντσών τροχοί στην ίδια απόχρωση και με λευκές πινελιές.

Εσωτερικά, νέα είναι τα καθίσματα με χειροποίητο δέρμα Artico με μικροΐνες Dinamica σε μπλε και μαύρο. Το λογότυπο EQC Edition 1886 εμφανίζεται στις πλάτες των καθισμάτων, όπως επίσης και στην κεντρική κονσόλα και στα ταπέτα.

Η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό γίνεται ακόμα πιο όμορφη χάρη στο σύστημα ήχου Burmester. Από εκεί και πέρα, «παρών» είναι το πακέτο Energizing που διαμορφώνει αναλόγως τον φωτισμό, ανανεώνοντας παράλληλα τον αέρα, με το Energizing Coach να χρησιμοποιεί πληροφορίες από το όχημα και το περιβάλλον και να προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθενται τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα με λειτουργία μνήμης.

Φιλικές προς τον χρήστη υπηρεσίες

Πρόκειται για τις Maintenance Service, Pick-up & Delivery Service και Vehicle Warranty Extension.

Maintenance Service

Περιλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες συντήρησης για περίοδο έως έξι έτη ή 150.000 χιλιομέτρων. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στον έλεγχο των εξαρτημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια και στον έλεγχο της λειτουργικότητας των ηλεκτρικών εξαρτημάτων. Η χρήση των γνήσιων ανταλλακτικών και ειδικών εργαλείων εξασφαλίζει ομαλή και αξιόπιστη εμπειρία οδήγησης.

Pick-up & Delivery Service

Συνδυάζεται με την πρώτη και προγραμματίζει τις επισκέψεις στο συνεργείο. Για το αυτοκίνητο θα συλλέγονται εργασίες συντήρησης για περίοδο έξι ετών (ή έως έξι φορές) και θα επιστρέφεται επίσης κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για το σπίτι του πελάτη, για το γραφείο ή για οποιοδήποτε άλλο σημείο εντός συγκεκριμένης ακτίνας γύρω από ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο της φίρμας.

Vehicle Warranty Extension

Προστατεύει τον ιδιοκτήτη του οχήματος από απρόβλεπτα έξοδα επισκευής, πέρα από την εγγύηση της Mercedes-Benz για νέα αυτοκίνητα μέχρι έξι ετών. Το Battery Certificate καλύπτει με εγγύηση την μπαταρίας για οκτώ έτη ή 160.000 χιλιόμετρα. Εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία της μπαταρία υψηλής τάσης και καλύπτει επίσης σημαντική απώλεια χωρητικότητας.

Και τα τρία πακέτα υπηρεσιών «ακολουθούν» το όχημα για περίοδο έξι ετών και μεταφέρονται στους μεταγενέστερους ιδιοκτήτες σε περίπτωση πώλησης του οχήματος. Αυτό επιπλέον συμβάλλει στην διατήρηση της αξίας του.

Γρήγορη και ευέλικτη διαδικασία φόρτισης

Όπως όλες οι EQC, έτσι και η EQC Edition 1886 διαθέτει έναν υγρόψυκτο φορτιστή ισχύος 7,4kW και ως εκ τούτου, το αυτοκίνητο μπορεί να φορτιστεί τόσο μέσω οικιακής παροχής ή μέσω δημόσιων σταθμών. Σε έναν Wallbox της Mercedes, η φόρτιση είναι έως και τρεις φορές γρηγορότερη. Ανάλογα με τον τύπο της φόρτισης, η EQC Edition 1886 μπορεί να φορτιστεί με μέγιστη ισχύ μέχρι 110kW σε κατάλληλο σταθμό φόρτισης.

Με το Mercedes me Charge, δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης σε διάφορους σταθμούς, ενώ όσοι επιλέξουν το δίκτυο ΙΟΝΙΤΥ, λαμβάνουν ειδική έκπτωση.

Πηγή: Mercedes-Benz

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter