Euractiv: Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του ΕΛΚ για την ΕΕ το 2019 καταθέτει στις γερμανικές Αρχές

Euractiv: Ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του ΕΛΚ για την ΕΕ το 2019 καταθέτει στις γερμανικές Αρχές

Ακρόαση από τις γερμανικές Αρχές στις Βρυξέλλες θα έχει την Τρίτη 25 Απριλίου, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για «εικαζόμενη διαφθορά», o επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την ΕΕ το 2019, Ντάρα Μέρφι, όπως δήλωσε στο Euractiv καλά ενημερωμένη πηγή στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Euractiv, συνολικά, οι γερμανοί αξιωματούχοι θα ανακρίνουν οκτώ άτομα – τόσο νυν όσο και πρώην μέλη του προσωπικού του ΕΛΚ, του παλαιότερου και μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος της Ευρώπης – σε συνεργασία με τις βελγικές αρχές.

Η υπόθεση δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την έφοδο της γερμανικής και της βελγικής αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία του ΕΛΚ νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Δείτε επίσης: Euractiv: Έφοδος της βελγικής αστυνομίας στα κεντρικά γραφεία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Mario Voigt, ο διευθυντής ψηφιακής εκστρατείας του αρχηγού του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ κατά την προεκλογική εκστρατεία κατά την ΕΕ το 2019. Ο Βέμπερ είναι επί του παρόντος πρόεδρος του ΕΛΚ και επίσης επικεφαλής της ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δείτε επίσης: Ανακρίνεται από τη βελγική και γερμανική αστυνομία ο σύμβουλος καμπάνιας του Βέμπερ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter