Euroleague: Η θέση για τη διαιτησία στα ματς των «αιωνίων» – Το… πόρισμα για τις φάσεις που ξεσήκωσαν αντιδράσεις

Euroleague: Η θέση για τη διαιτησία στα ματς των «αιωνίων» – Το… πόρισμα για τις φάσεις που ξεσήκωσαν αντιδράσεις

Με επίσημη ανακοίνωση η Euroleague πήρε θέση για τις αμφισβητούμενες φάσεις που ξεσήκωσαν αντιδράσεις στα Game 3 των πλέι οφ, Μακάμπι – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για φάσεις οι οποίες ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, με τον Παναθηναϊκό να καταθέσει μάλιστα και ένσταση.

Συγκεκριμένα, για το ΜακάμπιΠαναθηναϊκός, η Euroleague σημείωσε ότι δεν υπήρξαν λανθασμένες υποδείξεις κατά των «πρασίνων», ιδίως για τη φάση του Τζος Νίμπο όπου «δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για το εάν ο σέντερ της Μακάμπι πάτησε τη γραμμή στα 57” πριν το τέλος».

Επίσης, για τη φάση που ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση, η Euroleague έκρινε σωστή την απόφαση για τζάμπολ στα 14,9” μετά την επίθεση του Μπράουν.

Για το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα, η διοργανώτρια χαρακτήρισε διαιτητικό λάθος τον μη καταλογισμό παράβασης 5 δευτερολέπτων στην επαναφορά του Σατοράνσκι στα 16,3” πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του ματς.

Όσο για τη φάση που έδωσε τη νίκη στη Μπαρτσελόνα, η Euroleague έκρινε ως σωστή την απόφαση των διαιτητών για φάουλ του Πετρούσεφ στον Τζαμπάρι Πάρκερ, σημειώνοντας ότι αυτό έγινε εντός χρόνου.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: «Do or die» ματς για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Με… σκούπα στο Final 4 η Ρεάλ (Videos)

Παναθηναϊκός: Κατέθεσαν ένσταση οι «πράσινοι» για την κατοχή μετά το μπλοκ του Λεσόρ (Video)

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Η τελευταία φάση με το φάουλ σε «νεκρό χρόνο» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter