Euroleague: Κακή βραδιά για τον Παναθηναϊκό και ήττα από τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ

Mε ήττα-πισωγύρισμα συνοδεύτηκε για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν από τη Ζαλγκίρις με 69-81 και έπεσαν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague, με ρεκόρ 4-8. Οι Λιθουανοί, που επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από έξι συνεχόμενες ήττες, βρίσκονται πλέον στο 6-7.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στην άμυνα στο α’ ημίχρονο όταν δέχθηκαν 18 πόντους από το Γκριγκόνις και 9/13 τρίποντα συνολικά. Το μοναδικό τους ξέσπασμα μετέτρεψε το 33-43 της ανάπαυλας σε 50-50, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού η Ζαλγκίρις απάντησε με σερί 0-13.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν ο μοναδικός παίκτης του Παναθηναϊκού που διακρίθηκε, με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ και 3 τάπες. Ο Ντίνος Μήτογλου βοήθησε με 9 πόντους, ενώ οι Σέλβιν Μακ, Ιωάννης Παπαπέτρου και Νεμάνια Νέντοβιτς πέτυχαν από 10. Έπαιξαν και οι Μποχωρίδης 2, Φόστερ 2, Ουάιτ 9, Μπεντίλ, Σαντ-Ρόος 7, Κασελάκης. Από τη Ζαλγκίρις ξεχώρισαν οι Γκριγκόνις 24, Χέις 14, Γιακουμπάιτις 10, Ρούμπιτ 8, Λοβέρν 8.

Aκολουθεί εβδομάδα με διπλή αγωνιστική στην Euroleague. O Παναθηναϊκός έχει άλλους δύο αγώνες στο ΟΑΚΑ, με τη Ρεάλ την Τρίτη και με την Άλμπα την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός (7-5), που προέρχεται από σπουδαίες νίκες στη Βαρκελώνη και στο Βελιγράδι, φιλοξενεί διαδοχικά στο ΣΕΦ τις ισπανικές Βαλένθια την Τετάρτη και Ρεάλ την Παρασκευή.

Ετικέτες