Europa League: Το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων στους ομίλους – Πέμπτη όλα τα ματς

Europa League: Το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων στους ομίλους – Πέμπτη όλα τα ματς

Η UEFA έκανε γνωστό το πρωί του Σαββάτου το πρόγραμμα των έξι αγωνιστικών στους οκτώ ομίλους του Europa League για τη σεζόν 2023/24, στους οποίους συμμετέχει η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Οι τρεις ελληνικές ομάδες θα δώσουν όλες τις αναμετρήσεις τους τις Πέμπτες, ενώ η UEFA φρόντισε ώστε να μη συμπίπτουν τα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο κόντρα στις Γουέστ Χαμ (Αγγλία), Φράιμπουργκ (Γερμανία) και Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία). Η ΑΕΚ κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τους Άγιαξ (Ολλανδία, Μαρσέιγ (Γαλλία) και Μπράιτον (Αγγλία), ενώ ο Παναθηναϊκός στον έκτο όμιλο, όπου θα βρει απέναντί του τις Βιγιαρεάλ (Ισπανία), Ρεν (Γαλλία) και Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων

Την πρώτη αγωνιστική στις 21 Σεπτεμβρίου, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Βιγιαρεάλ (19:45) και ο Ολυμπιακός τη Φράιμπουργκ (22:00), ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον στην Αγγλία (22:00).

Τη δεύτερη αγωνιστική, στις 5 Οκτωβρίου, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Άγιαξ (19:45), ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τη Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία (19:45) και ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (22:00).

Την τρίτη αγωνιστική (26/10), ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τη Γουέστ Χαμ στο «Καραϊσκάκη» (19:45), η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το ματς με τη Μαρσέιγ (19:45), ενώ ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρεν στο ΟΑΚΑ (22:00).

Την τέταρτη αγωνιστική, (στις 9 Νοεμβρίου), ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στη Γαλλία κόντρα στη Ρεν (19:45), ο Ολυμπιακός στην Αγγλία κόντρα στη Γουέστ Χαμ (22:00) και η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη Μαρσέιγ στην Αθήνα (22:00).

Την πέμπτη αγωνιστική (30/11) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Φράιμπουργκ (19:45), η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στην OPAP Arena τη Μπράιτον (19:45) και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην Ισπανία με τη Βιγιαρεάλ (22:00).

Το φινάλε της φάσης των ομίλων θα πέσει στις 14 Δεκεμβρίου, με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα (19:45), Άγιαξ – ΑΕΚ (22:00) και Ολυμπιακός – Μπάτσκα – Τόπολα.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter